SBBP
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Fredzio nie łam się, jak bedzie niefajnie to się udamy w jakąś inną fajna stronę. A ogrodki sa nie takie straszne jak to czasem wynika z gazety.
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
trening nic... hm
w moim wypadku
22.04 nic
23.04 nic
24.04 nic
25.04 nic
26.04 nic
27.04 nic
28.04 (80 polprzysiadow, 40 machnięć sztangą, 3 pompki )
29.04 (80 polprzysiadow, 40 machnięć sztangą)
30.04 nic
01.04 plan nic
02.04 plan trochę
03.04 SBBP!!!
hmmm - gdybym w sobote rano zostawal bardzo z tylu, to prosze nie zostawiajcie mnie w lesie
w moim wypadku
22.04 nic
23.04 nic
24.04 nic
25.04 nic
26.04 nic
27.04 nic
28.04 (80 polprzysiadow, 40 machnięć sztangą, 3 pompki )
29.04 (80 polprzysiadow, 40 machnięć sztangą)
30.04 nic
01.04 plan nic
02.04 plan trochę
03.04 SBBP!!!
hmmm - gdybym w sobote rano zostawal bardzo z tylu, to prosze nie zostawiajcie mnie w lesie
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
"Pod Rurą" - to mekka warszawskich cyklistów. Co prawda bawiąc tam nie poczułem jakoś przyczyn kultowosci miejsca - ale cieszy się ono niesłabnącą renomą.czy Pod Rurą to jest ta mordownia tuż przy ścieżce rowerowej?
biegowa recydywa
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
takie rury cieplownicze sa w kazdym miescie i widze ze sluza podobnym celom:)
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
-
- Zaprawiony W Bojach
A ja dzisiaj, z samego rana, zaliczy³am krótkie 5 km po lesie bemowskim. Pada³ deszczyk. Nie bieg³am sama - zgadnijcie: z kim?
Wieczorem mo¿e dokrêcê z 10 km.
Grubcio, jak grypa?
Fredzio, jak biega³o siê wzd³u¿ Wis³y?
Wieczorem mo¿e dokrêcê z 10 km.
Grubcio, jak grypa?
Fredzio, jak biega³o siê wzd³u¿ Wis³y?
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
no no. pięknie.
jeśli chodzi o mnie to grypy brak. angina w odwrocie. w zasadzie to juz jej nie ma. tylko ta chemia...
jeśli chodzi o mnie to grypy brak. angina w odwrocie. w zasadzie to juz jej nie ma. tylko ta chemia...
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Biegałas z PiotremPZ ?
Ja wsytd powiedzieć ale dopiero traz idę (pewnie wyjdę w końcu około 18:00).
Ja wsytd powiedzieć ale dopiero traz idę (pewnie wyjdę w końcu około 18:00).
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No co to za pytanie?! Oczywiście. Już biegaliśmy.
Skład: Joycat, Didorka, Regis, Mariusz, Pit, Deck, Grubcio (wielki comeback) i FREDZIO. Młociny były grane.
Deszcz chyba jednak nie będzie padał - juz już się zbliżał, burza nawet chwilę się odezwała ale sucho jest.
Skład: Joycat, Didorka, Regis, Mariusz, Pit, Deck, Grubcio (wielki comeback) i FREDZIO. Młociny były grane.
Deszcz chyba jednak nie będzie padał - juz już się zbliżał, burza nawet chwilę się odezwała ale sucho jest.
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Powróciłem właśnie z bardzo trudnego obozu kondycyjnego, który odbywał się na mojej działce. Nie ulega wątpliwości, że straciłem tam sporo zdrowia i w zasadzie powinienem poddać się samokrytyce, prosząc jednocześnie o nie wykreślanie mnie z szeregów SBBP.
W ramach pokuty odbyłem w dniu dzisiejszym 21km bieg, w asyście czterech rowerów, trasą:
Lasek na Kole 4km; Powstańców Śląskich, Kasprowicza, Podleśna, Gwiaździsta, Kępa Potocka ( Tyskie beczkowe 0.5 l.) 8.5km; punkt widokowy przy ATK(Żywiec puszkowy z plecaka 0.5 l.) 3km; powrót na Bemowo przez Lasek Bielański, Dewajtis, Lindego, Wolumen, Powstańców Śląskich 5,5 km.
Czy nie czas pomyśleć o koszulkach SBBP? Mam taką propozycję.
W przyszłym tygodniu jeśli starczy mi czasu, mogę wstępnie zająć się realizacją. Mogę być troszkę zapracowany dlatego nie deklaruję terminu. Mogę wykonać też naklejki z takim "logiem" . Może dołożyć tam jeszcze jakieś info o miejscu i czasie spotkań?
Może się okazać że ekonomiczniej będzie zrobić koszulkę w jednym kolorze, wtedy wyglądało by to tak:
W ramach pokuty odbyłem w dniu dzisiejszym 21km bieg, w asyście czterech rowerów, trasą:
Lasek na Kole 4km; Powstańców Śląskich, Kasprowicza, Podleśna, Gwiaździsta, Kępa Potocka ( Tyskie beczkowe 0.5 l.) 8.5km; punkt widokowy przy ATK(Żywiec puszkowy z plecaka 0.5 l.) 3km; powrót na Bemowo przez Lasek Bielański, Dewajtis, Lindego, Wolumen, Powstańców Śląskich 5,5 km.
Czy nie czas pomyśleć o koszulkach SBBP? Mam taką propozycję.
W przyszłym tygodniu jeśli starczy mi czasu, mogę wstępnie zająć się realizacją. Mogę być troszkę zapracowany dlatego nie deklaruję terminu. Mogę wykonać też naklejki z takim "logiem" . Może dołożyć tam jeszcze jakieś info o miejscu i czasie spotkań?
Może się okazać że ekonomiczniej będzie zrobić koszulkę w jednym kolorze, wtedy wyglądało by to tak:
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Kociemba
No nie mam słów.
I ten pęd powietrzea obrazujący nasze tempo - no naprawde wszystko dopracowane do najdrobniejszego szczegółu.
Pięknie.
Tylko dzięki temu nie zostaniesz wykreślony.
Bo Twój opisany dzisiaj bieg mógł tylko zwiększyć poziom zagrożenia na drogach w trakcie i tak już niełatwego czasu dla drogowców.
Aż się boję pomyśleć co by było gdyby na trasie ATK - Bemowo zatrzymali Cię Ci z drogówki i kazali chuchnąć.
Odium potępienia spadło by na całe SBBP !!!! Cóż za brak odpowiedzialności !!!!
No nie mam słów.
I ten pęd powietrzea obrazujący nasze tempo - no naprawde wszystko dopracowane do najdrobniejszego szczegółu.
Pięknie.
Tylko dzięki temu nie zostaniesz wykreślony.
Bo Twój opisany dzisiaj bieg mógł tylko zwiększyć poziom zagrożenia na drogach w trakcie i tak już niełatwego czasu dla drogowców.
Aż się boję pomyśleć co by było gdyby na trasie ATK - Bemowo zatrzymali Cię Ci z drogówki i kazali chuchnąć.
Odium potępienia spadło by na całe SBBP !!!! Cóż za brak odpowiedzialności !!!!
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
moim skromnym zdaniem twoje propozycje Kociemba sa zasadniczo, niewymownie, wrecz nadwyraz trafione i fajoskie
musze pomyslec nad jakas reklama SBBP w Krakowie, niech sie o nas dowie Polska cala :uuusmiech:
musze pomyslec nad jakas reklama SBBP w Krakowie, niech sie o nas dowie Polska cala :uuusmiech:
-
- Zaprawiony W Bojach
Mi siê tez bardzo podoba, mam tylko jedn± ma³± uwagê do rysunku
Otó¿ ludziki biegn± w lewo, tymczasem "rozmazanie" na literkach sk³adaj±cych siê w napis "GRUPA BIEGOWA" sugeruje, ¿e owe literki przemieszczaj± siê w prawo. Proponujê literki przechyliæ w lewo i daæ to rozmazanie (pêd powietrza) po prawej ich stronie Wtedy wszystko bêdzie cacy.
Otó¿ ludziki biegn± w lewo, tymczasem "rozmazanie" na literkach sk³adaj±cych siê w napis "GRUPA BIEGOWA" sugeruje, ¿e owe literki przemieszczaj± siê w prawo. Proponujê literki przechyliæ w lewo i daæ to rozmazanie (pêd powietrza) po prawej ich stronie Wtedy wszystko bêdzie cacy.