Może dlatego, że też ta "trójka" gdzieś mi tam dzwoni i czasy na 10k podobne.
Śledzę z zainteresowaniem

Może jakieś KONKRETY, co to znaczy "trudny trening".Adam Klein pisze:Będzie dzisiaj lub jutro jakieś podsumowanie tygodnia. Maciek biegał dzisiaj parkrun Pruszków, ale to nie miał być żaden sprawdzian tylko mocny, tlenowy bodziec (jedyny w tygodniu), poza tym wczoraj wieczorem miał trudny trening.
No to widzę że jest "coraz lepiej".Adam Klein pisze:Krysia chyba generalnie nie czyta.Nie wiem a'propos czego jest ta mizeria?
Parkrunu? Nie znalem wyniku z parkrunu kiedy to pisałem. Teraz wiem, że jest 20:35.
Jakieś podsumowanie będzie jutro.
A kim Ty jesteś żeby dawać rady osobie tak doświadczonej jak Adam i Maciek?? Maciek to nie jest pionek, wyrwany z kanapy tylko zaawansowany zawodnik z sukcesami. Możesz być i Heniem Szostem pod pseudonimem, ale na razie sprawiasz wrażenie zadufanej w sobie wrednej baby.Krysia80 pisze:No to widzę że jest "coraz lepiej".Adam Klein pisze:Krysia chyba generalnie nie czyta.Nie wiem a'propos czego jest ta mizeria?
Parkrunu? Nie znalem wyniku z parkrunu kiedy to pisałem. Teraz wiem, że jest 20:35.
Jakieś podsumowanie będzie jutro.
Moja mała rada dla Kolegi, odstawić bieganie, dieta + siłownia, to jest to co teraz trzeba robić. Potem należałoby zacząć biegać biegi góra średnie, nauczyć się ładnie podnosić kolanka i biegać od skipu A. A maraton to za 2-3 lata, może.
Moim zdaniem 20:14: http://www.parkrun.pl/pruszkow/rezultat ... ber=577905Adam Klein pisze:Nie znalem wyniku z parkrunu kiedy to pisałem. Teraz wiem, że jest 20:35.
20:14 tlenowy bodziec? To chyba bliżej do beztlenowego proguAdam Klein pisze:Maciek biegał dzisiaj parkrun Pruszków, ale to nie miał być żaden sprawdzian tylko mocny, tlenowy bodziec (jedyny w tygodniu), poza tym wczoraj wieczorem miał trudny trening.