no nic, buty przyjdą jutro, zobaczymy z czym mam do czynienia i czy trafiłam z rozmiarem

Niby wszystko jest OK, ale jednak bardziej wolę lekkie buty z mniejszym dropem.Buty Kalenji Kiprun Trail MT spisały się bardzo dobrze: świetnie radzą sobie na błocie i liściach, trochę gorzej jest na mokrych kamieniach. Zdecydowanie pewniej czułem się na zbiegach.
Kurcze tak zachęcasz, że może się na któryś wybiorę.keiw pisze:Właśnie dziś zaliczyłem w nich City Traila. W Szczecinie jest to jeden z bardziej wymagających biegów z tej serii.
Trasa ze sporą ilością zbiegów i podbiegów po lesie. Na niej pełno błota i liści, których teraz cała masa i zasłaniają niebezpieczne miejsca: szczeliny, dziury, korzenie, kamienie.
No u nas jest moim zdaniem kilkadziesiąt metrów za małokeiw pisze:kojer - u nas trasa CT jest naprawdę fajna i potrafi nieźle wymęczyć![]()
Dodatkowo zamiast 5km ma ok 5,3 km![]()
Dla tych 5km nie za bardzo ci się opłaca specjalnie jechać do Szczecina ale dla 5,3 kto wie- serdecznie zapraszam.
Z tym lepszym czasem to tak nie do końca, w miarę dobre to były na poczatku 2015keiw pisze:kojer - ale dzięki temu możesz na CT u siebie robić życiówki. Na każdym biegu w tym roku masz lepszy czas ode mnie. Ja nie mogę zejść poniżej 25min![]()
Za co dostałeś w enduhub dwa diabełki?![]()
![]()
To chyba dlatego, że miałeś numer startowy 666 - taki żart ze strony enduhub.You have done some dirty busines with the devil. It could be considered as a doping.