Opaska - dystans, kalorie, tętno do 350 zl

Nevil7
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć,
Chciałbym kupić mamie na prezent opaske/zegarek do biegania który by miał 3 cechy:pomiar dystansu, spalone kalorie oraz pomiar tętna. Ważne jest, żeby opaska/zegarek wyświetlał wyniki na wyświetlaczu. Nie chce, aby trzeba było łączyć opaski/zegarka ze smartfonem, mama nie korzysta z nowych telefonów. Prosiłbym o propozycję do 350 zł
PKO
htn
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 58:30

Nieprzeczytany post

Garmin Vivosmart HR (cena 300+)

Korzystałem z niej przez rok. Sprawowała się bez zarzutu, wszystkie wymienione przez Ciebie funkcje nie sprawowały żadnego problemu. Swobodnie na opasce możesz wyświetlić takie dane jak kroki, dystans, kalorie, pokonane piętra, tętno wraz z uśrednioną wartością. Co do parowania z telefonem, korzystałem z tej funkcji na bieżąco przy czym tutaj Garmin popisuje się ciekawą aplikacja podsumowująca wyniki. Myślę, że na samym poczatku będzie to wymóg przu konfiguracji samej opaski. Aczkolwiek jeżeli przy ładowaniu (w moim wypadku przy sparowanym telefonie + bieganiu trzymała ok tygodnia) będziesz parował ją z komputerem to wszelkie imporotwanie danych włącznie z instalacją nowszego oprogramowania nie będzie stanowić problemu.

Na uwagę tutaj zasługuje również sam serwis, który bardzo sprawnie poradził sobie z usterką modelu poprzez wymianę na nowy egzemplarz.
Nevil7
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Dzieki za odpowiedź. Opaska dobra, ale ten model kosztuje 489 zl. Moze jakies tansze propozycje?
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
keiw
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze

Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ