Nagrody po biegu
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czy macie jakis system nagradzania siebie za ciezki trening, albo dobry wynik na zawodach? Ja takiego systemu nie mam, ale zastanawiam sie, czy jakies drobne "nagrody", w postaci obietnicy masazu, basenu, czy dobrego jedzenia, po ciezkim treningu, nie motywowaly by mnie dodatkowo do jego zrobienia.
ENTRE.PL Team
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Czasmi pozwole sobie coś zjeść lub zjeśc czegoś więcej.
Ale tak naprawde to chocby nie wiem jakie obietnice i motywacje to czasami wyniku nie da sie już poprawic - podczas najtrudnieszych biegów, przy maksymalnym tempie to nie pomaga już nawet imponowanie dziewczynom, niedawne zakochanie, myślenie o piwie na mecie czy odpoczynku i spaniu - wtedy jest tylko bieg i na nim sie koncentruje.
Ale tak naprawde to chocby nie wiem jakie obietnice i motywacje to czasami wyniku nie da sie już poprawic - podczas najtrudnieszych biegów, przy maksymalnym tempie to nie pomaga już nawet imponowanie dziewczynom, niedawne zakochanie, myślenie o piwie na mecie czy odpoczynku i spaniu - wtedy jest tylko bieg i na nim sie koncentruje.
-
- Zaprawiony W Bojach
Dawidek, a wiesz, ze ja kiedys wygralem bieg na 1500m zmotywowany tym, ze bieg oglada pewna dziewczyna. To bylo moje pierwsze zwyciestwo w biegu dlugim na zawodach akademickich i do tej pory jest to dla mnie przyklad na to, jak silnie motywujacy bywa wzrok kobiety.
ENTRE.PL Team
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
W tym roku w Poznaniu na maratonie na mecie będzie czekała na mnie moja dziewczyna....jeśli zrobię życiówke znaczy ,że kobieta to duża motywacja do poprawiania wyników nawet na tak długim dystansie jak maraton 

[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Jasne Paweł
)) Trening + dodatkowa motywacja mam nadzieję,że przyczynią się do upragnionej życiówki
Tym bardziej ,że moja dziewczyna popiera moją pasję biegania więc muszę pokazać ,że moje bieganie ma sens
i nie biegam na szarym końcu
))
Mam nadzieję ,że będę JEJ bohaterem
))

Mam nadzieję ,że będę JEJ bohaterem

[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]