Edit:
Sprawdzone w obu Tk Maxx: Molo i Kaskada.
W Molo są jeszcze czerwone Brooks Aduro 3 w rozmiarze 45, jednak nie zdecydowałem się na ich zakup.
powinieneś jednak mieć więcej wątpliwości.wysek pisze:Aktualne zestawienie 81 modeli butów do biegania.. Coś dla leniwych łowców okazji.
KrzysiekJ pisze:W Salomonie w dawnym FashionHouse w Gdańsku Szadółkach przy Przywidzkiej są w atrakcyjnej cenie całkiem fajne buty Salomon Sense Pro (199zł) w pierwszej odsłonie.
KrzysiekJ pisze:Tego nie wiem.
Moja żona kupowała sobie jakąś kapotę Salomona za zylion złotych, a mnie rykoszetem dostały się przecenione buty
Parę dni czyli dwa jeden dzień dojazd, a drugi dzień powrótKrzysiekJ pisze: Jadę na parę dni w Pireneje, a nie chce mi się targać starych Asics'ów Lachar'ów
Nim wystartuje #NajszybszaDychaWŻyciu, to dla wszystkich uczestników, ale nie tylko, przygotowaliśmy coś specjalnego. #NocneŁowy -40%! Rozpoczną się one 28.10 o 22:00, a zakończą 29.10 o 2:00 w wybranych sklepach stacjonarnych: Sklep Biegacza #Gdynia, Sklep Biegacza #Trouń, Sklep Biegacza #Bydgoszcz, Sklep Biegacza #Powiśle, Sklep Biegacza Polonez, Sklep Biegacza #Łódź, Sklep Biegacza #Wrocław, Sklep Biegacza #Gliwice, Sklep Biegacza #Katowice , Sklep Biegacza #Kraków, a także Sklep Biegacza #Lublin.
*Rabat naliczany jest na wszystkie produkty zawsze od cen regularnych. Promocja nie obowiązuje na elektronikę i nie łączy się z kartą stałego klienta oraz innymi promocjami.