nie lubię wydawać dużo pieniędzy

czy takie pumy nadają się?
myslałam też o kanadiach... ale wiadomo, jestem fanką promocji

dodam, że będe uzywać ich jedynie okazyjnie, no i głównie na zawody...
będę ogromnie wdzięczna za opinie

Przenosisz się w teren...? :Dkatekate pisze:potrzebuję butów w teren, głównie las, szuter, błoto, może śnieg
nie lubię wydawać dużo pieniędzy![]()
czy takie pumy nadają się?
myslałam też o kanadiach... ale wiadomo, jestem fanką promocji![]()
dodam, że będe uzywać ich jedynie okazyjnie, no i głównie na zawody...
będę ogromnie wdzięczna za opinie
Drogie, to faktkatekate pisze:a mam takie jedne zawody w terenie![]()
pobiegłabym w zwykłych butach, ale to będzie środek zimy, więc wolałabym nie ryzykować![]()
inov drogie, grrr, nie na mój budżet
Wydaje mi się, że to w co powinnaś celować, zależy od tego, jak długa/trudna jest to trasa, oraz jak szybko będziesz ją pokonywała. Środek zimy kojarzy się zazwyczaj z mrozem więc podłoże będzie twarde, może być śliskie. Jak nie będzie mrozu, to oczywiście nieco błota.katekate pisze:ok 200 zł, wiem, że to niewiele, ale wierzę w swoje zdolności wyszukiwania promek![]()
chodzi mi najbardziej o opinię, czy celować jednak w lepsze (inov/salomon itde) czy mogą być zwykłe kanadie, czy kalenji![]()
czy w ogóle jest sens inwestowania w jak najlepszej jakości buty na jedne zawody
Jak patrzyłem na zdjęcia z TPK to jednak jakieś terenowe buty bym brał, na mróz i twarde bym raczej nie liczyłkatekate pisze:Szczerze, to ha najchętniej wcale nie kupowalabym żadnych butów, ale 75% znajomych mówi, że to błąd, dlatego pytam...