Rozumiem Cię, ale zrozum tez Organizację.
To jest jakieś ryzyko, no cóż, nic nie jest wieczne. Może trzeba się spiąć i przyjechać do Polski.Marc.Slonik pisze:Mam podobnie. Odkładałem udział w tej imprezie bo zawsze coś nie pasowalo, ale w 2018 postanowiłem pobiec. I nie mam gdzie. Bieganie z aplikacją to jest jakaś tam alternatywa i mogę spróbować, ale to nie jest do końca to co chciałem zrobić. Rozumiem organizatorów, nie mam pretensji. Po prostu szkoda. Mam też przeczucie, że popularność tej imprezy może zacząć spadać wraz ze spadkiem ilości lokalizacji.
Robiłem rozeznanie i mój rząd (a.k.a małżonka) jest wstępnie na "nie" bo w maju mamy jakieś inne plany i wypad na cały weekend jakoś się w nie nie wpisuje. Dlatego szukałem czegoś gdzie mogę sobie podskoczyć autem, pobiec i wrócić. Do Poznania to jednak kawał drogi. Ale z drugiej strony bardzo chciałem wziąć udział w tej imprezie. Muszę myśleć dalej... Może coś wymyślę.keiw pisze:Marc.Slonik - zapisz się na WFL Poznań to pobiegniemy razem
No wypadałobyAdam Klein pisze:Moze ja w koncu pobiegnę
Mniej więcej tyle kilometrów miałem z domu do Poznania i 3lata z rzędu dałem radę dojechaćAdam Klein pisze:400 km to jeszcze nie tak źle
we are really sorry. The global movement to find a cure for spinal cord injury has been growing, and we think it's important to make the Wings for Life World Run even more accessible. That's why we are bringing the event to many more locations by putting more focus on the Wings for Life World Run App. With the App, you and your friends can run anywhere you are, chased by a virtual Catcher Car. Whether you use the App to chart your own course, or prefer to join an Organized App Run, where you run together with others using the App, there’s an option for you.
NO niestety, ja do Poznania mam zaledwie 1 001,9 kmTomrun pisze:Mniej więcej tyle kilometrów miałem z domu do Poznania i 3lata z rzędu dałem radę dojechaćAdam Klein pisze:400 km to jeszcze nie tak źleObserwując dotychczasowe edycje ta w Polsce jest jedną z najlepiej zorganizowanych, więc nie ma co szukać po świecie