Dębica- biega?
-
- Rozgrzewający Się
Cześć wszystkim,
Swoją "karierę z bieganiem" rozpoczęłam jakiś rok temu. Niestety biegam sama chciałam namówić znajomych ale się nie udało, rodziny też nie. A samemu tak smutno a Dębica taka duża Może ktoś jednak biega?
Wiem, że istniał na forum wątek Dębica- czy ktoś biega... ale urwał się w 2006 roku.
To jak jest? Jestem sama czy może są jednak jeszcze jacyś inni biegacze?
Ja kocham bieganie bo po biegu czuje się wspaniale, chyba moje endorfinki osiągają maksimum .
Pozdrawiam:)
nadzieja umiera ostatnia więc czekam..
Swoją "karierę z bieganiem" rozpoczęłam jakiś rok temu. Niestety biegam sama chciałam namówić znajomych ale się nie udało, rodziny też nie. A samemu tak smutno a Dębica taka duża Może ktoś jednak biega?
Wiem, że istniał na forum wątek Dębica- czy ktoś biega... ale urwał się w 2006 roku.
To jak jest? Jestem sama czy może są jednak jeszcze jacyś inni biegacze?
Ja kocham bieganie bo po biegu czuje się wspaniale, chyba moje endorfinki osiągają maksimum .
Pozdrawiam:)
nadzieja umiera ostatnia więc czekam..
- dydko
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 50min
- Życiówka w maratonie: brak
Hej
Też mnie to intrygowało czy ktoś w naszym kochanym mieście biega .
Biegam od jakiegoś roku , udało się ostatnio namówić żonę i zarazić znajomego z miasta.
Więc kilka osób biega .
Pozdrawiam
Też mnie to intrygowało czy ktoś w naszym kochanym mieście biega .
Biegam od jakiegoś roku , udało się ostatnio namówić żonę i zarazić znajomego z miasta.
Więc kilka osób biega .
Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Hejka
Tu namówiona żona :D
Dałam się skusić i jestem aktualnie na 3 tygodniu planu 6-cio tygodniowego PUMY dla początkujących
Mąż twierdzi że idzie mi wyśmienicie - no cóż innego mógłby powiedzieć :D
Do zobaczenia na trasie!
Tu namówiona żona :D
Dałam się skusić i jestem aktualnie na 3 tygodniu planu 6-cio tygodniowego PUMY dla początkujących
Mąż twierdzi że idzie mi wyśmienicie - no cóż innego mógłby powiedzieć :D
Do zobaczenia na trasie!
Pozdrawiam
Aga
Aga
-
- Dyskutant
bry bry,
Gdzie biegacie, ile, w jakim czasie i o jakich porach. Myślę się zagonić ponownie do biegania w grudniu, po dłuuugiej przerwie - zobaczymy czy się uda.
Pozdro
Gdzie biegacie, ile, w jakim czasie i o jakich porach. Myślę się zagonić ponownie do biegania w grudniu, po dłuuugiej przerwie - zobaczymy czy się uda.
Pozdro
gg-2941040
- dydko
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 50min
Z porami biegania bywa jak zwykle różnie zwykle wieczory w weekendy często do południa .Co do odległości żona dopiero zaczyna wiec jest to raczej czasowy trening 30 min marszobiegu , ja natomiast zwykle 5-6km w tygodniu plus dłuższe wybieganie w niedziele , zwykle wzdłuż wisłoki.
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
I need help!! Motywatora mi trzeba, kogoś kto ze mną pobiega i na mnie pokrzyczy. Very serious szukam trenera osobistego żeby złapać kondycję przed wyjazdem w Himalaje i towarzystwa do wspólnego biegania.
- Marteusz
- Dyskutant
Polecam http://maratonczyk.sportmaper.pl/Anusia78 pisze:I need help!! Motywatora mi trzeba, kogoś kto ze mną pobiega i na mnie pokrzyczy. Very serious szukam trenera osobistego żeby złapać kondycję przed wyjazdem w Himalaje i towarzystwa do wspólnego biegania.
Jest to strona KLUBU BIEGACZA MARATOŃCZYK DĘBICA
Dębica biega!!
-
- Rozgrzewający Się
Witam wszystkich,ja też biegam od nie dawna,zapraszam na wspólne bieganie:)