Mam nadzieję, że kiedyś kiedyś może zbliżę się do takiego wyniku

Moderator: infernal
Uohoho się zagalopowałeś, chociaż jak się Jacek uprze...magicslim pisze:Na wiosnę maraton poniżej 3h?
Zawsze przed ważnym startem robię 3 dni wolnego. To mój patent, wytłumaczę to wiekiem, regeneracja już nie dwudziestolatka więc wolę dać ciału odpoczynek na poczet jakiś mikro urazów których mogę jeszcze nie wyczuwać a mogą już kiełkować.marion0 pisze:Ostatni akcent biegowy we środę? Nic po drodze aż do niedzieli ?
Pakiet standard dla wszystkich, w kategorii byłem za daleko 19-tyKurilp pisze:A ten pakiet to taki dla wszystkich uczestników czy ty jakąś nagrodę dostałeś w kategorii? Jeśli dla wszystkich to chyba jadę do Łowicza biegać :D
Niestety zbyt twardym aby go oszlifować, spójrz na poniższe zdjęcie i znajdź różnice między biegnącymi.jarjan pisze:Gratulacje! Przeczuwałem , że jesteś nieoszlifowanym diamentem biegowym, na razie wszystko wychodzi
Robię co mogę tu od stycznia aby zainteresować czytelnikajarjan pisze:... i to najlepiej bez żadnych maratonów pośrednich, od razu z sub-4h00 na 3h00 - to by było coś!magicslim pisze:Gratulacje!
Na wiosnę maraton poniżej 3h?