KUBATRIX pisze:Kup sobie taki sportowy stanik. Żadnych podrażnień sutków gwarantowane![]()
To nie stanik. To forma GPSa do śledzenia poruszania się zawodnika na murawie podczas treningu i meczu.Andrzej92xp pisze:https://www.google.pl/search?q=legia+tr ... uCPU8UHpQM: jak nazwya się ta część ubioru którą zawodnik ma na koszulce
Dwa tydodnie temu biegałem w ulewnym deszczu na zawodach 10km. Bałem się, że plastry się odkleją i było stosunkowo ciepło. Więc założyłem pod spód stanik sportowy czarny a na wierzch koszulkę z dekatlonu. Biegło się przyjemnie 50:51 czas jak na te warunki uznaje za sukces. Widziałem chłopaków którzy mieli sutki poranione do krwi...spens pisze:Przerabiałem to jakieś pół roku temu, kilka różnych plastrów itp itd a tak na prawdę to pomogła zmiana koszulki. Teraz biegam w Brubeck 3D Pro i zero problemów
A ty po zawodach nie masz co robić tylko chodzisz i patrzysz ludziom na sutki?Andrzej92xp pisze:Dwa tydodnie temu biegałem w ulewnym deszczu na zawodach 10km. Bałem się, że plastry się odkleją i było stosunkowo ciepło. Więc założyłem pod spód stanik sportowy czarny a na wierzch koszulkę z dekatlonu. Biegło się przyjemnie 50:51 czas jak na te warunki uznaje za sukces. Widziałem chłopaków którzy mieli sutki poranione do krwi...spens pisze:Przerabiałem to jakieś pół roku temu, kilka różnych plastrów itp itd a tak na prawdę to pomogła zmiana koszulki. Teraz biegam w Brubeck 3D Pro i zero problemów
Kangoor5 pisze:Dobrze że to napisałeś. Może dzięki Twojej konsekwentnej postawie również inni mężczyźni przestaną się wstydzić i zaczną głośno, publicznie mówić o swoich upodobaniach.