Jakie ćwiczenia na 1000m >? chcę zejść z 3:40 do 2:40
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
:uuusmiech:

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Tomek! Fajny GIF!Skoor pisze::uuusmiech:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Bo własnie Beata! Nie siedzisz w jego skórze!petro9 pisze:Zastanawia mnie czy takie same bzdury jak np. Beata wygadujecie w realu ? jak odnośnie moich nóg, nie siedzicie w mojej skórze i nie wiedzie czy to ból mięśni czy jakiś zwiastun czegoś gorszego, a jednak większość waszych komentarzy leci w stylu, ból to normalka musi boleć po treningu, to jak trenujesz po górach to dopiero rozgrzewka, i śmiejecie się z czyjegoś doświadczenia, prawda jest dla was bardzo bolesna, bo guzik wiecie o moim bieganiu i o moim zdrowiu, a się wypowiadacie, zachęcacie kogoś do treningu mimo bólu, ciekawe ile osób doprowadziliście do kontuzji ? ...

Petro, a chcesz żeby siedziała?
-
- Rozgrzewający Się
Koniec świata, padłem :d to co napisałeś post roku 2017. Sorry ale Z Ciebie zawodnika to raczej nie będzie :ppetro9 pisze:Mam ogrom doświadczenia odnośnie swego organizmu, i jakbym poszedł do jakiegoś trenera :D to pierwsze co bym zrobił to dał mu długą listę z zastrzeżeniami, jakich ćwiczeń unikać i kiedy je wykonywać, gdzie nie trenować, o jakich porach dniach, jakie dystanse. To wszystko dla mego dobra
Z czystej ciekawości zapytam na jakim Ty poziomie biegasz?, biegałeś kiedyś jakieś zawody? na np 5k lub może Coopera ?
- Marc.Slonik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:12
- Życiówka w maratonie: 3:23:55
- Kontakt:
Najlepiej w trzecią sobotę miesiącaSkoor pisze:Musze sie kiedys na takiego tysiaka sprawdzic. Moze niedlugo sie uda.

Mój blog na forum: 2016 trzy maratony w tym dwa naprawdę
Komentarze do bloga
Endomondo: https://www.endomondo.com/profile/14642690

Komentarze do bloga

- petro9
- Dyskutant
i mam w 100% rację, skoro tylko ja wiem przy jakich ćwiczeniach odczuwam ból w kolanie, żaden trener na świecie tego nie będzie wiedział, więc jak najbardziej bym musiał mu o tym powiedzieć, a przerażająca głupota w komentarzach które tu wyczytałem, wystarczająco zniechęciła mnie do tego portalu, żegnam.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Pamiętamy, pamiętamyMarc.Slonik pisze:Najlepiej w trzecią sobotę miesiącaSkoor pisze:Musze sie kiedys na takiego tysiaka sprawdzic. Moze niedlugo sie uda.Pamiętacie to?

- Marc.Slonik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:12
- Życiówka w maratonie: 3:23:55
- Kontakt:
Odrobina pokory i dystansu jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Mam wszelkie powody, żeby sądzić że jesteś dość młody. Jeśli wytrwasz w bieganiu i przekonasz się, że nikt tu nie życzy Ci źle to zapraszamy ponownie. Tu raczej nikt nie jest zbyt pamiętliwy.petro9 pisze:i mam w 100% rację, skoro tylko ja wiem przy jakich ćwiczeniach odczuwam ból w kolanie, żaden trener na świecie tego nie będzie wiedział, więc jak najbardziej bym musiał mu o tym powiedzieć, a przerażająca głupota w komentarzach które tu wyczytałem, wystarczająco zniechęciła mnie do tego portalu, żegnam.
Jeżeli dojdziesz do poziomu 2:40 swoimi metodami - to też wpadnij podzielić się doświadczeniami.
To może warto by reaktywowaćSkoor pisze:Pamiętamy, pamiętamymoja "życiówka" nabiegana wtedy dalej jest niepobita

Mój blog na forum: 2016 trzy maratony w tym dwa naprawdę
Komentarze do bloga

Komentarze do bloga

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 49 min
uszczegółowiając, 2:40 na dystacie 1000 m +/- 300 m.Marc.Slonik pisze:Odrobina pokory i dystansu jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Mam wszelkie powody, żeby sądzić że jesteś dość młody. Jeśli wytrwasz w bieganiu i przekonasz się, że nikt tu nie życzy Ci źle to zapraszamy ponownie. Tu raczej nikt nie jest zbyt pamiętliwy.petro9 pisze:i mam w 100% rację, skoro tylko ja wiem przy jakich ćwiczeniach odczuwam ból w kolanie, żaden trener na świecie tego nie będzie wiedział, więc jak najbardziej bym musiał mu o tym powiedzieć, a przerażająca głupota w komentarzach które tu wyczytałem, wystarczająco zniechęciła mnie do tego portalu, żegnam.
Jeżeli dojdziesz do poziomu 2:40 swoimi metodami - to też wpadnij podzielić się doświadczeniami.
ale jestem za, wróć i nam o tym opowiedz :D
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Spoko, co kilka miesięcy przychodzi ktoś taki i jest kilka dni rozrywki, aż następuje...chmiel pisze:nie odchodź, proszę! forum dużo straci ze swojej wielobarwności jak Ciebie zabraknie!

FOCH!
I ktoś taki szybko znika

Ostatnio zmieniony 08 wrz 2017, 13:10 przez Skoor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arek Bielsko
- Zaprawiony W Bojach
nie no... wymiękłem...

no i qrna wykrakałeś...Rolli pisze:Nie podniecaj sie, bo ten temat zaraz eksploduje
"co nas nie zabije, to nas wzmocni"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"
- rachwal
- Zaprawiony W Bojach
petro9 pisze:(...) chciałem zaprezentować koledze ile jestem w stanie przebiec to chyba po 500m się zatrzymywałem i byłem wykończony i miałem pół roczną przerwę.(...)
Jakby to ujął taki kolo z jutuba... "to się nie dodaje"petro9 pisze:(...) i nie odczuwałem żadnego bólu, nie miałem żadnej kontuzji, żadnej przerwy z powodu jakiegoś bólu (...)

To ważne! Wrzucę se to chyba do stopki jako mottopetro9 pisze:(...) ważne by zawsze zaczynać od spokojnego biegu, inaczej łatwo można doprowadzić do wymiotów (...)

- faraon828
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 2:48,30
- Kontakt:
Wow, cudny wątek
Tylko to "żegnam" takie kategoryczne i zupełnie niepotrzebne...
Ja to na tysiaka byłem Lewy...i nie o to chodzi, że jak Marcin Lewy
2:40 - świetny cel.

Tylko to "żegnam" takie kategoryczne i zupełnie niepotrzebne...

Ja to na tysiaka byłem Lewy...i nie o to chodzi, że jak Marcin Lewy