Ja potwierdzilem obecnosc,ale jutro ide po vise

Mam juz vise I bilet, jeszcze tylko hotel... no I troche pobiegac by sie przydaloRyszard N. pisze:Przygotowania w toku, visa jest. Start ze strefy C,...
.The use of video devices, cell phones, computers, cameras or any similar devices by participants in the event is prohibited
Pytanie nieaktualne, beda rozsylac emaile pod koniec wrzesnia.Sghjwo pisze:Dostales juz emaila z potwierdzeniem mozliwosci odbioru pakietu startowego (packet pick-up ticket)?Ryszard N. pisze:Przygotowania w toku, visa jest. Start ze strefy C,...
O to mam szanse pobiec w normalnych warunkach, u mnie ciagle wieczorem temperatura spade do 28-29 stopni, balem sie ze zmarzne w Chicagopiotrek0424 pisze: Mam nadzieję że pogoda szybko się zmieni bo ma najbliższe 10 dni zapowiadają ponad 30°C
To jeszcze byly miesca (nawet dla lokalasow)?piotrek0424 pisze: Na 3 tygodnie przed maratonem podjąłem decyzję że i ja wystartuje w tym roku. Decyzja tak późna bo wolałem nie napalać się na start a poprostu się przygotowywac. Jako że mieszkam w Chicago to sprawę mam ułatwioną.
Szkoda ze wczesniej sie nie ujawniles, teraz to juz wszystko zaklepanepiotrek0424 pisze:by ktoś miał jakieś pytania odnośnie miasta i różnych spraw z tym związanych to mogę udzielić informacji bo mieszkam tu 15lat.
Trzeba zdazyc do mety przed poludniempiotrek0424 pisze:Niestety prognozy z dnia na dzień wyglądają coraz gorzej. Po tygodniowej fali upałów do 34°C przyszło ochłodzenie lecz tylko na kilka dni i przyszły tydzień znowu pod 30°C . Mam nadzieję że prognozy nie sprawdzą się...