http://wildrun.eu/

Moderator: beata
Wybieramy się z żoną, będziemy walczyć z limitem (tylko 80 minutania102 pisze: kojer ZOO to moje rodzinne okolice... gdybym nie miała tak daleko, to bym chętnie pobiegła
Moja prognoza pogody już została wzmocniona: w niedzielę od rana deszcz, około 10-11 intensywny. Ale bez wiatru i chłodno, więc idealna pogoda na dobre wyniki.ania102 pisze:Od 03.08 regularnie ćwiczę body balance, pilates i zaczęłam też chodzić na ashtangę/power yogę. Wieczorami jeszcze parę razy w tygodniu pływam - basen mam czynny do 23.00 Dziś drugi raz na pilatesie byłam sama z trenerką i miałam zajęcia pod siebie - bardzo porządne rozciąganie:-D Naprawdę jestem zadowolona, że się zdecydowałam na coś nowego.
Pojutrze połówka. Na razie jestem dość spokojna. Rodziny pewnie nie namówię na kibicowanie. beata oby Twoja prognoza pogody się sprawdziła!
Z wcześniejszych postów zrozumiałam, że to kotkaASK pisze:Felek, dobre imię dla kota
Brzmi jak Międzyzdroje albo Świnoujście, ale w zasadzie większość miejscowości nad morzem pasujeASK pisze:Urlop. Takie piekne słowo. Moje wspomnienia mają przede wszystkim zapach, później dźwięk, dalej kolor i swiatlo, później dotyk i na koncu obraz. Teraz czuje mokry piasek, mokry las. Troche tez pachna gofry i wata cukrowa. Slychac wiatr, mewy, gwar, sporo jezyka niemieckiego i jedyny w swym rodzaju dzwiek cymbergaja. Gdzie jestem?