pierwsze troche bardziej profesjonalne buty asfalt
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam szukam butów do biegania po asfalcie 70% reszta trasy ubity polniak oraz kostka trenuje 3 razy w tyg po ok 10 km. Waze 89 kg moja stopa raczej neutralna z lekka supinacja (delikatnie zdzieram piety po zewnetrzej w obuwiu). Zamierzam spróbować sie w biegach ale raczej sporadycznie i tez bez szaleństw czasy kręcę kolo 5.20 min/km. Czy może ktos mi cos doradzić sensownego gdyż niestety wszyscy sprzedawcy pseudodoradcy najpierw opowiadają o istotnym znaczeniu wagi i wplywie na amortyzacje a następnie oferują buty dla biegaczy do 70 kg czasem mam wrażenie ze z upośledzonymi rozmawiam aha mam to ok 250-300 zl i nie zawacham sie ich uzyc ludzie pomożecie !!!
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 47:07
- Życiówka w maratonie: 3:57
Cześć.
Jeśli w masz w okolicy sklep TK Maxx, to w nich aktualnie są w promocji po 180 zł Brooksy Ghost-y. Buty dobrze amortyzowane, powinny dać radę przy twojej wadze. Cena jest naprawdę bardzo dobra, bo model jest z tych raczej droższych.
Jeśli w masz w okolicy sklep TK Maxx, to w nich aktualnie są w promocji po 180 zł Brooksy Ghost-y. Buty dobrze amortyzowane, powinny dać radę przy twojej wadze. Cena jest naprawdę bardzo dobra, bo model jest z tych raczej droższych.
- longtom
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47'24"
- Życiówka w maratonie: brak
Tydzień temu kupiłem. Mogę polecić.Kamciu pisze:Cześć.
Jeśli w masz w okolicy sklep TK Maxx, to w nich aktualnie są w promocji po 180 zł Brooksy Ghost-y.
pzdr