B
- wojciech kawka
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
jak sie dostaje kolejne stopnie B
wojciech kawka
-
- Zaprawiony W Bojach
Na pocz±tek trzeba siê du¿o u¶miechaæ i du¿o o sobie opowiadaæ. Potem zbiera siê komisja z³o¿ona z Pana Administratora i kilku zas³u¿onych forumowiczów w celu rozwa¿enia Twojej kandydatury do drugiej literki B. Maj±c dwa B, mo¿esz siê staraæ o trzecie - to ju¿ wy¿szy stopieñ wtajemniczenia. Na tym etapie powiniene¶ zacz±æ doskonaliæ sw± wiedzê o bieganiu, a swych kompetencji dowiedziesz udzielaj±c darmowych porad biegaczom z jedn± B. Po pewnym czasie (d³ugo¶æ tego okresu zale¿y od Twojej aktywno¶ci korepetytorskiej), komisja zbierze siê ponownie. Przejrzane zostan± Twoje dotychczasowe posty na forum pod k±tem ich warto¶ci merytorycznej. Komisja jest surowa i absolutnie nieprzekupna, ale zwykle przychylnym okiem spogl±da na praktykuj±cych i przewa¿nie wydaje pozytywne decyzje przyznaj±c im trzeci± literkê B. Aplikuj±c o czwart±, zostaniesz poproszony o wylegitymowanie siê swoim dzienniczkiem treningowym. Bêdzie sprawdzana systematyczno¶æ wpisów, ró¿norodno¶æ informacji o treningu oraz oczywi¶cie - to najwa¿niejsze kryterium - ilo¶æ kilometrów przebiegniêtych ¶rednio w tygodniu. Aby zaliczyæ egzamin na czwarte B, musisz biegaæ minimum 50 km w tygodniu. Je¿eli ¶rednia wypadnie Ci poni¿ej tej warto¶ci, powiedzmy oko³o 45-49 km, to komisja przyznaje Ci czwarte B warunkowo, zobowi±zuj±c Ciê jednocze¶nie do okazywania dzienniczka co tydzieñ i raportowania kilometra¿u. Po czwartym B przychodzi pi±te, ale to ju¿ jako¶ tak zwykle samo siê dzieje... Z pi±tym B sam wchodzisz do komisji i dokonujesz wraz z innymi ¿urorami weryfikacji kandydatów do Internetowego Towarzystwa Sportowego Bieganie.pl.

P.S. A tak naprawdê zalezy to od ilo¶ci wys³anych postów. Co 50 postów dostajesz kolejn± literkê

P.S. A tak naprawdê zalezy to od ilo¶ci wys³anych postów. Co 50 postów dostajesz kolejn± literkê

- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Joycat - słusznie jesteś Zaprawioną w Bojach.
Czytając Twoją odpowiedź nz pytanie Wojtka, powoli uwierzyłem w pierwsza część i zacząłem juz myśleć w jaki sposób dostarcze do Biegania moje dzienniki treningowe, które sporządzam tylko na papierze.
Bardzo mnie rozbawiłaś 
Dzięki!
Czytając Twoją odpowiedź nz pytanie Wojtka, powoli uwierzyłem w pierwsza część i zacząłem juz myśleć w jaki sposób dostarcze do Biegania moje dzienniki treningowe, które sporządzam tylko na papierze.

Dzięki!
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hihi,
Joycat, ale niezly tekst!!!
Ale mnie rozbawilas!!!!!
milego dnia zycze!
Joycat, ale niezly tekst!!!

Ale mnie rozbawilas!!!!!
milego dnia zycze!
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Joycat, jesteś świetna, szkoda tylko, że dodałaś PS...
Joycat na Prezydenta!!!
Joycat na Prezydenta!!!
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Idąc tym tropem raczej na Be-mistrza...
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Friend,
jak masz duzo literek B,
jakos tak nie jest to wprost proporcjonalne do czasu na forum????
ciekawe jak twoj dzinnieczek treningowy wyglada?;)
jak masz duzo literek B,
jakos tak nie jest to wprost proporcjonalne do czasu na forum????

ciekawe jak twoj dzinnieczek treningowy wyglada?;)
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Caryca! 

[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]