Zmiana statusu użytkownika
- emte
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Sprawa organizacyjna. Może (przy)dałoby się zmienić "Robertowi Korzeniowskiemu" status na jakiś wyższy niż "rozgrzewający się"??? Moje "stary wyga" przy nim pasuje jak pięść do nosa.
Ja wiem, że on "się rozgrzewa" na naszym forum, ale niech tam Rada Najwyższa zmieni jakiś statut, czy coś w tym stylu. A może jakaś osobna kategoria dla VIP-ów? Chłop się gotów załamać, że musi zaczynać od zera.

Marek T.
- herson
- Zaprawiony W Bojach
Emte, wyjąłeś mi to z ust.Quote: from emte on 11:40 pm on May 15, 2002
Sprawa organizacyjna. Może (przy)dałoby się zmienić "Robertowi Korzeniowskiemu" status na jakiś wyższy niż "rozgrzewający się"??? Moje "stary wyga" przy nim pasuje jak pięść do nosa.Ja wiem, że on "się rozgrzewa" na naszym forum, ale niech tam Rada Najwyższa zmieni jakiś statut, czy coś w tym stylu. A może jakaś osobna kategoria dla VIP-ów? Chłop się gotów załamać, że musi zaczynać od zera.
- adamm
- Administrator
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Już chyba lepiej?
Chłopaki - następnym razem dawajcie znać o takich rzeczach w technicznych działach, np. "Działanie forów".
Chłopaki - następnym razem dawajcie znać o takich rzeczach w technicznych działach, np. "Działanie forów".
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]