U nas w Bydgoszczy było kilka sztuk 5X i można było obejrzeć... ale tylko obejrzeć, bo wszystkie były sprzedane.

Podobno maja byc w sklepie w drugim kwartale, tak mi powiedzial w sklepie górskim.krzysztof jot pisze:dziwnym wydaje się poszukiwanie 935 w sklepach, ten zegarek nie miał jeszcze handlowej premiery. Prawdopodobnie będzie w czerwcu. Co do tego, że "mniejszy i lżejszy" to - średnica jak F5, grubość mniejsza o milimetr. Szerokość paska identyczna, waga mniejsza, fakt - 84 i 49g. Ale 920XT waży 62g więc ten F5 nie jest tak naprawdę bardzo ciężki - biegałem z F3HR i mimo obaw co do wagi - nie odczuwałem tego. A bateria lepsza, budowa solidniejsza, cena niewiele większa 935 - 2400-2300 a F5 2600 więc warto rozważyć za i przeciw
Alez owszem sa testy, nawet bardzo dokladne. https://www.dcrainmaker.com/2017/03/gar ... eview.htmluriasz pisze:Witam,
interesuje mnie ten zegarek, ewentualnie fenix 3HR. Czy ktoś może zrobić jakieś testy? nie ma necie żadnych, a zegarek jest już troche na rynku.
i co byście polecili? - tańszy fenix 3HR czy ten? Jakichś większych różnic względem tych dwóch modeli oprócz odświeżonego menu nie zauważyłem.