Witam wszystkich!
Mam do sprzedania używany zegarek sportowy Polar M400 HR w kolorze czarnym.
Używany około 10-ciu razy podczas treningów i około miesiąca jako monitor aktywności i smartwatch, resztę czasu przeleżał w szufladzie. Zakupiony w sklepie .eazymut.pl 2 lata temu.
Sprzęt w 100% sprawny. Korpus i ekran stan idealny (brak rysek). Bateria trzyma jak nowa. Nadajnik HR tylko sprawdzany czy działa, nigdy nie używany podczas treningu. Pasek nosi bardzo lekkie ślady użytkowania (można dokupić nowy). Pełny zestaw, pudełko, instrukcje. Całościowy stan oceniam na bdb+
Cena, która mnie satysfakcjonuje to 450 zł
Jestem jednak otwarty na negocjację i propozycję.
Preferuję odbiór osobisty (Wrocław). Wysyłka zwykła paczką 12 zł, kurier 15 zł.
Szczegóły i zdjęcia:
www.olx.pl/oferta/polar-m400-hr-pulsome ... mm5bg.html
SPRZEDANE (edit 08-06-2017) Dzięki za zainteresowanie
[SPRZEDAM] Polar M400 HR czarny - Wrocław
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Nadajnik nigdy nie używany a pasek ma lekkie ślady użytkowania?Nadajnik HR tylko sprawdzany czy działa, nigdy nie używany podczas treningu. Pasek nosi bardzo lekkie ślady użytkowania (można dokupić nowy).
W sumie to sam kilka razy się zgubiłem i nie przypiąłem kostki i wyszedłem z samym paskiem.
Też uważam, że jak na sprzęt dwuletni, to musisz zweryfikować zdecydowanie cenę, to może łatwiej będzie sprzedać.
Powodzenia.
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pasek od zegarka ma lekkie ślady użytkowanie, nie od nadajnikakeiw pisze:Nadajnik nigdy nie używany a pasek ma lekkie ślady użytkowania?Nadajnik HR tylko sprawdzany czy działa, nigdy nie używany podczas treningu. Pasek nosi bardzo lekkie ślady użytkowania (można dokupić nowy).
W sumie to sam kilka razy się zgubiłem i nie przypiąłem kostki i wyszedłem z samym paskiem.
Też uważam, że jak na sprzęt dwuletni, to musisz zweryfikować zdecydowanie cenę, to może łatwiej będzie sprzedać.
Powodzenia.
Zegarek sprzedany za cenę wywoławczą czyli 450 zł + koszt wysyłki.
Pozdrawiam i dziękuje za zainteresowanie.