![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
Moderator: infernal
- jaki w tym masochizm ?Ale mi sie wczoraj dobrze bieglo
...jednostka odczuwa podniecenie seksualne w sytuacjach, kiedy zadawany jest jej fizyczny i psychiczny ból ...
Taki, ze wczoraj na przyklad wcale dobrze mi sie nie biegalo,keiw pisze:- jaki w tym masochizm ?Ale mi sie wczoraj dobrze bieglo![]()
Na szczescie nie, bardzo daleki jestem od tego.Chyba, że u ciebie występuje:...jednostka odczuwa podniecenie seksualne w sytuacjach, kiedy zadawany jest jej fizyczny i psychiczny ból ...
Ta, chyba nie widziales tych ich rowerow.keiw pisze:W Holandii to chyba rowerów nie brakuje![]()
Jak trzeba, to pożyczysz od kogoś.
A jeszcze ciekawsze będą z triathlonu.Sikor pisze: Zrobie fotki to sie pochwale.
He, he, z tri to pewnie jak zwykle nie bede mial zadnej fotki.jacekww pisze:A jeszcze ciekawsze będą z triathlonu.Sikor pisze: Zrobie fotki to sie pochwale.
Powodzenia
Dziekowac. Bedzie rzez, ale nic to. O to przecierz chodzi, nie?mihumor pisze:Powodzenia na Olimpijce
Kurcze, no i zapomnialem o zdjeciach.keiw pisze:Również trzymam kciuki. Jeśli to pierwsze w życiu tri to i tak będzie życiówka![]()
Ja u siebie przewożę rower w aucie i mam takie fabryczne uchwyty:
Zakladamy klub Forda? U mnie Galaxy (2010 FL) w uzyciuMam Forda C-Maxa więc bez problemu wchodzą rowery na stojąco.
Taki odciag to ja nawet juz mam, tylko musze go w piwnicy odszukacOdciągi też miałem w zestawie, ale to są takie same, jakie możesz dostać w każdym markecie budowlanym:
https://www.castorama.pl/produkty/narze ... dunku.html
Jak juz swoj uchwyt prawie skonczylem, to znalazlem cos takiego w rozsadnej cenie:keiw pisze:U mnie o tyle jest dobrze, że wyciągam fotel i przykręcam ten uchwyt.
Nie potrzebuję nic więcej, żadnego "Activity Kit".
Nie narzekam. Rower w sumie wchodzi w pelni smontowanyU Ciebie za to jest więcej miejsca.
Ja bym swojego rowerka do tri na zewnatrz nie wozil, za bardzo go lubieTeraz do C-Maxa można zamówić elektrycznie składany hak. Rok temu był składany, ale ręcznie.
Dodatkowo mam już garaż i chyba obecnie skusiłbym się na taki hak + platforma Thule.