Jesli znacie jakies fajne strony texty itp ktore pomagaja w motywacji to wielkie dzieki jak je tu wpiszecie.
Zawsze mam najwieksze problemy z wytrwaniem w bieganiu rekord to 4 m-ce . Teraz juz biegam rowny miesiac mam motywacje ale jak dlugo
Znowu zaczalem biegac
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Popełniasz kardynalne błędy higieniczne i dietetyczne.
HIGIENA
1. Kup sobie pralkę i dres.
2.Jak dres jest brudny to należy go wyprać. Zawsze w pralce.
3. Nie pierz nigdy samego dresu. Zawsze pierz go z innymi rzeczami.
4.Nie pierz nigdy innych rzeczy, bez dresu.Nie kombinuj i nie próbuj prać czystego dresu.
DIETA
1.Po treningu należy jeść.
2.Nie jest za bardzo istotne co to będzie. Byleby tylko nie były to jakieś konserwy lub coś innego o długim terminie przydatności do spożycia.
3.Ważne jest aby był to posiłek, jaki będziesz jeść tylko po treningu.
4.Zawsze mniej w lodówce przynajmniej jedną, dwie porcje lub produkty do przygotowania dania "po treningu"
5.Jak zjesz to dreptaj do sklepu aby uzupełnić zapas.
6.Nie kombinuj- nie próbuj tego jeść kiedy indziej niż po treningu, ani tym bardziej wyrzucać bez zjedzenia.
HIGIENA
1. Kup sobie pralkę i dres.
2.Jak dres jest brudny to należy go wyprać. Zawsze w pralce.
3. Nie pierz nigdy samego dresu. Zawsze pierz go z innymi rzeczami.
4.Nie pierz nigdy innych rzeczy, bez dresu.Nie kombinuj i nie próbuj prać czystego dresu.
DIETA
1.Po treningu należy jeść.
2.Nie jest za bardzo istotne co to będzie. Byleby tylko nie były to jakieś konserwy lub coś innego o długim terminie przydatności do spożycia.
3.Ważne jest aby był to posiłek, jaki będziesz jeść tylko po treningu.
4.Zawsze mniej w lodówce przynajmniej jedną, dwie porcje lub produkty do przygotowania dania "po treningu"
5.Jak zjesz to dreptaj do sklepu aby uzupełnić zapas.
6.Nie kombinuj- nie próbuj tego jeść kiedy indziej niż po treningu, ani tym bardziej wyrzucać bez zjedzenia.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.