Powodzenia.
A mnie nie. Jakbym był taki chudy jak on, to pewnie też bym tak wymiatał. Tej budowy to mogę mu zazdrościć.KrzysiekJ pisze:Jak przeczytałem "biegam od trzech tygodni" i "1km w 2:55", to aż mnie skręciło z zazdrości![]()
Powodzenia.
A kto ci zabrania schudnąć?marco1980 pisze:A mnie nie. Jakbym był taki chudy jak on, to pewnie też bym tak wymiatał. Tej budowy to mogę mu zazdrościć.KrzysiekJ pisze:Jak przeczytałem "biegam od trzech tygodni" i "1km w 2:55", to aż mnie skręciło z zazdrości![]()
Powodzenia.
Zielony biegaczu - wymiatasz.
Zeby biegac 2;55 na km nie wystarczy byc po prostu "chudym"marco1980 pisze:A mnie nie. Jakbym był taki chudy jak on, to pewnie też bym tak wymiatał. Tej budowy to mogę mu zazdrościć.KrzysiekJ pisze:Jak przeczytałem "biegam od trzech tygodni" i "1km w 2:55", to aż mnie skręciło z zazdrości![]()
Powodzenia.
Zielony biegaczu - wymiatasz.
Wiem, ale to nie mój temat. Więc się nie będę rozpisywał. Po co koledze śmiecić. Ja przy jego wzroście mam 70 kg. Gdybym miał te 10 miej - uwierz mi zamiast 3:30 pobiegłbym 2:55. Inna sprawa, sporo biegam, a raczej trenuję.tymocz1 pisze:Zeby biegac 2;55 na km nie wystarczy byc po prostu "chudym"marco1980 pisze:A mnie nie. Jakbym był taki chudy jak on, to pewnie też bym tak wymiatał. Tej budowy to mogę mu zazdrościć.KrzysiekJ pisze:Jak przeczytałem "biegam od trzech tygodni" i "1km w 2:55", to aż mnie skręciło z zazdrości![]()
Powodzenia.
Zielony biegaczu - wymiatasz.uwierz mi
Uwiez mi, ze takie proste to nie jest. Wiec raczej: albo nie tak "sporo biegasz" albo zle "trenujesz".marco1980 pisze: Gdybym miał te 10 miej - uwierz mi zamiast 3:30 pobiegłbym 2:55. Inna sprawa, sporo biegam, a raczej trenuję.
masz 15 lat ostatni dzwonek by pójść do klubu i pobawić się w sport licencjonowany jak ci radzi Rolli. I jak masz to zrobić to teraz nie po wakacjach nie kiedy wujek tylko teraz. albo nie chcesz liznąc sportu licencjonowanego to nie idx do klubu i sobie biegaj. Teraz co do zawodów 1 czerwsca i 2 czerwsca czy w tej twojej szkole myśla trochę i chca was podkwasic na zawodach szkolnych o pietruszke przed zawodami powiatowymi dzien póxniej czy ktoś tam mysli u was.zielonybiegacz pisze:Bieg zaliczony. Cały dystans z wujkiem, na końcu nieźle dał mi w rakietę.
3:36 tempo, wynik 18:03. Miejsce Open 11, w kategorii wiekowej 2, w powiecie 4 (nie przepuścił mnie na podium wujek haha)
Teraz kolejne starty w czerwcu.
Wydaję mi się, że 18 minut złamię w wakacje na pewno.