To tylko moje zdanie, traktujcie proszę jako konstruktywną uwagę

Dobrze prawi ten zawodnik, doprecyzować tylko należy czy spoczynkowe przed piwem czy po piwie (ilu piwach). Myślę, że rozszerzenie tej metody również na maratony i półmaratony w wersji "po piwach" mogło by skutecznie ukrócić dominację Benedek team - nie sądzę, że znalazł by się zawodnik chętny do startu 3x w jeden weekend i mający szanse z polskimi "lokalsami"Andrzej_Witek pisze:lepiej spotkać się na piwie, zmierzyć tętno spoczynkowe i wybrać najlepszego.
A wracając do tła, to na zdjęciu widać zatokę Kleftiko na najcudowniejszej greckiej wyspie, na Milos.lebron pisze:TŁO
Dziękuję za miłe słowa !!! Przyznam szczerze, że dopiero na tym filmie zobaczyłem tą sytuację ze wzruszeniem mojej Ani. Jak dotarłem na maltę to już trochę ochłonęła, a o tym że udzielała wywiadu Adamowi zapomniała się pochwalićtokarskibartosz pisze:Naprawdę wzór do naśladowania. Niesamowita skromność, a zarazem świadomość własnych możliwości bije od Tomka. I to wzruszenie żony, aż sam się wzruszyłem:) Samych sukcesów życzę!
Panie Tomaszu,Tomrun pisze:Dziękuję za miłe słowa !!! Przyznam szczerze, że dopiero na tym filmie zobaczyłem tą sytuację ze wzruszeniem mojej Ani. Jak dotarłem na maltę to już trochę ochłonęła, a o tym że udzielała wywiadu Adamowi zapomniała się pochwalićtokarskibartosz pisze:Naprawdę wzór do naśladowania. Niesamowita skromność, a zarazem świadomość własnych możliwości bije od Tomka. I to wzruszenie żony, aż sam się wzruszyłem:) Samych sukcesów życzę!