dzień dobry!

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
reflex1
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Chciałbym się ze Wszystkim przywitać:)
Kłaniam się nisko z Poznania. Biegam od ok 2 miesięcy w okilicach Cytadeli poznanskiej. Mogę śmiało powiedzieć ze zauważam u siebie pierwsze oznaki pozytywnego wpływu biegania na mój organizm:)!! Po pierwsze schudłem jakieś 6 kg. (pozbyłem sie bębenka). Po schodach zacząłem wchodzić bez zadyszki, lepiej śpie. A co najważniejsze, przebiegam 3-4  razy w tygodniu dystans po ok. 4 km. Pewnie to niezbyt wiele ale na początek wystarczy. Kiedyś już biegałem ale się przetrenowałem i skutek był taki ze zniechęciłem sie do biegania raz dwa! Teraz nie zamierzam popełnić tego samego błędu. Mam nadzieje że to forum mi w tym pomoże :) Tak wiec Przyjmijcie mnie w swoje grono drogie Panie i Panowie. A nóż spotkamy sie kiedys na trasie?:)

Pozdrawiam
Mente et maleo - Myślą i młotem
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
bombel
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

hmmm.....my sie raczej nie spotkamy, poniewaz ja z okolic wawki jestem....gratuluje zrzucenia wagi !! bo ja biegam coprawda od miesiaca dopiero, ale wagi mi raczej przybywa... :( a co do tego, ze lepiej sie spi, wchodzi po schodach i ma sie inne - lepsze, swierzsze i bardziej optymistyczne spojrzenie na otaczajacy swiat, po raz pierwszy od wielu lat - bez jesiennej deprechy - to wszystko prawda najprawdziwsza !! :):) ja podobnie jak Ty - biegam 4 km....ale robie to przez 4 dni dwa razy dziennie,a dwa razy w tyg. staram sie zrobic dluzszy dystans, ale raz dziennie....pozdrawiam i sukcesow zycze !! :)
Run Forest, RUN !!!!
ODPOWIEDZ