Pozdrawiam
Suunto Spartan Ultra
-
AlGanonim
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czy w SSU w trakcie korzystania z mapy (nawigacja po trasie) jest możliwość ustawienia ekranu na którym pokazuje się jaki dystans do końca pozostał? Bo nie widzę tego nigdzie, a wydaje mi się że powinna to być opcja podstawowa, tym bardziej że w Ambicie3 chyba coś takiego było.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
MRM87
- Wyga

A co myślicie o Spartan Sport Wrist HR szukam czegoś co jest dobre do biegania czasem na rower najlepiej z HR w nadgarstku. Znalazłem go za około 1600zł. Do tego zegarek musi dobrze wyglądać (Fenix 5 wygląda super ale jest za drogi) tak żeby nawet w garniaku nie podpadało 
- Piotr-Fit
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 40:30
- Życiówka w maratonie: 3:00:56
- Kontakt:
Jak ogarniasz ang. to masz tutaj niezłą dyskusję:MRM87 pisze:A co myślicie o Spartan Sport Wrist HR szukam czegoś co jest dobre do biegania czasem na rower najlepiej z HR w nadgarstku. Znalazłem go za około 1600zł. Do tego zegarek musi dobrze wyglądać (Fenix 5 wygląda super ale jest za drogi) tak żeby nawet w garniaku nie podpadało
https://www.dcrainmaker.com/2017/01/han ... watch.html
To taki trochę uboższy Spartan Ultra, ale IMO ładniejszy bo odrobinę cieńszy/mniej masywny.
-
Vein1975
- Stary Wyga

- Życiówka w maratonie: 4:27:31
Jak ustawiasz sobie trasę do wgrania w movescount, to kiedy najedziesz kursorem myszy na wyznaczoną przez ciebie trasę pojawia ci się kwadracik - klikasz żeby zatwierdzić ten kwadracik w danym miejscu. W tym momencie pojawia cię się nad kwadratem "+" i tam sobie opisujesz POI - Point of Interest . W czasie biegu po wgraniu zegarek będzie ci podawał odległość do tego punktu po wyznaczonej trasie.Tak, tylko musisz zdefiniować to w menu w POI.
A podpowiesz jak to ustawić ?
Bo szukam, szukam i chyba źle szukam, bo nie znajduję
-
leszekp
- Rozgrzewający Się

Jak długo trwa ładowanie SSU?
Ładuję czwarty raz i po 3 godz. z 8% wzrosło do 32%
Poprzednio ładowałem na laptopie i trwało to ok. 7 godz.
Myślałem że może gniazdo laptopa coś ma nie tak,
ale teraz na stacjonarnym i też bardzo wolno to idzie.
-
Turecki44
- Zaprawiony W Bojach

Staram się mojego Suunto Spartan Sport nie ładować z laptopa (tylko zgrywam), a normalnie (szybciej) z gniazdka, bo podobno na dłużej wtedy starcza bateria niż przy wolniejszym ładowaniu z kompa. Ładowanie do 80-90 % (nigdy więcej, bo znów szkoda baterii) zajmuje ok. godziny.leszekp pisze:Jak długo trwa ładowanie SSU?
Turecki