kraków ruczaj
- longrunner
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
zastanawiam sie czy na forum jest ktos biegajacy w mojej okolicy? kraków ruczaj, skałki twardowskiego, pychowice itd...
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
- longrunner
- Stary Wyga
moze by sie jakos umowic na wspolne bieganie? ew moge podjechac autkiem gdzies w twoje okolice, bo jakos nie moge sie zmobilizowac sam w taki ziab
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
- rafael
- Rozgrzewający Się
Chętnie, tylko może być problem z tempem. Nie wiem jak szybko biegasz? Ja na razie truchtam:-) Dziś przetruchtałem 6,5 km. Chociaż mam pomysł na wspólne bieganie:-) Może na torze kajakowym! Tam jest teraz specyficzny mikroklimat, woda oddaje ciepło i jest wyraźnie cieplej niz tuż obok, po drugiej stronie wału. Problem tylko w tym, że trzeba biegać w kółko, wokół toru, ale to jest spory dystans - w głowie się nie zakręci:-) Sam myślę nad tym, bo teraz, po zmianie czasu szybko robi się ciemno i szukam bezpiecznego miejsca do pobiegania na popołudnia. Co ty na to?
rafael
- longrunner
- Stary Wyga
no mysle ze mozna to sprawdzic. pytanie: w jakie dni biegasz? jakie dystanse?
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
- rafael
- Rozgrzewający Się
Staram się trzy razy w tygodniu. Zasadniczo w poniedziałki, czwartki lub piątki i w soboty. Choć w tym tygodniu będę biegł jeszcze w środe. Teraz biegnę 10 min.+ 2 min. marszu, co daje jakieś 6 może 6,5 km. W najbliższą środę lecę wcześniej, ok.13.30, pozniej nie mogę. A Ty ile biegasz? Na tym torze to może być niezłe rozwiązanie, bo każdy może biec swoim tempem, swój dystans...
rafael