pamiętaj, czekamy na rozliczenie
 pamiętaj, czekamy na rozliczenie  powodzenia, pamiętaj tylko, zdrowie najważniejsze!
 powodzenia, pamiętaj tylko, zdrowie najważniejsze!

Dziękuję Kochane, zapewne wygracie więc książkę Wam opowiem :uuusmiech:zona pisze:Typowanie wyników już zakończone, ale oddam swój ... mam nadzieję najważniejszy głos
3:44,59
Żona i Córki

Dziękuję i wzajemnie zrealizowania zamierzonych założeńjarjan pisze:Jacek,
Jutro rano wybywam na Orlena, nie dane mi zatem będzie emocjonować się on-line Twoimi zmaganiami, życzę więc powodzenia, wytrwałości i mocnej psychy.

Po drugie primo, wsparcie najwierniejszych kibiców, bezcenne!Yahoo pisze:Trzymaj sie jutro cieplo i kończ ten maraton w zdrowiu.
A po trzecie primo, proszę, rozpocznij w tempie na plan minimum, przynajmniej przez pierwsze kilka kilometrów. Podziękujesz późniejzona pisze:Typowanie wyników już zakończone, ale oddam swój ... mam nadzieję najważniejszy głos
3:44,59
Żona i Córki

Z tym zorganizowałeś to przesadziłeśKurilp pisze:Nieźle to sobie zorganizowałeś, świadomość podczas maratonu, że będziesz musiał spojrzeć "w oczy" tym kilkudziesięciu stronom tego wątku na forum będzie konkretną motywacja do biegupamiętaj, czekamy na rozliczenie
powodzenia, pamiętaj tylko, zdrowie najważniejsze!
 , pomyśl jakie to obciążenie wiedząc że wszyscy patrzą mi na "nogi", a jak się podwiną to jeszcze muszę się z tego rozliczać
, pomyśl jakie to obciążenie wiedząc że wszyscy patrzą mi na "nogi", a jak się podwiną to jeszcze muszę się z tego rozliczać  

Wiem że mi dobrze życzyszPawelS pisze: A po trzecie primo, proszę, rozpocznij w tempie na plan minimum, przynajmniej przez pierwsze kilka kilometrów. Podziękujesz później
 , ale przykro mi jest za późno, już sobie to "wryłem" do głowy dawno temu, a 30 minut temu rodzina mi "wytatuowała" abym pamiętał po co tam jestem w chwilach słabości.
 , ale przykro mi jest za późno, już sobie to "wryłem" do głowy dawno temu, a 30 minut temu rodzina mi "wytatuowała" abym pamiętał po co tam jestem w chwilach słabości.