Polar M400
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 47 min
- Życiówka w maratonie: brak
Witam wszystkich użytkowników m400. Czy macie może problem z pobraniem danych z A-GPS ponieważ u mnie od kilku dni nie pobiera danych a treningi się normalnie synchronizują, reset nie pomógł.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:30
- Życiówka w maratonie: 3:44:25
W sobote synchronizowalem i nie mialem problemu. A robie to raz na 2 tygodnie przez kabel.
A uploaduje treningi normalnie, tylko A-PS nie moze pobrac?
Wysłane z mojego SM-T113 .
A uploaduje treningi normalnie, tylko A-PS nie moze pobrac?
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
- Krstrun
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Ja również ostatnio uświadczyłem nie zaktualizowania A-GPS w ostatniej aktualizacji
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja uswiadczylem ze swierzo ppbrany a-gps ma problem na dworze, dlugo lapie sygnal.
Ostatnio przed zawodami gubił kilka razy.
Widocznie ostatnio trendy stary m400 odchodzi do lamusa.
Ostatnio przed zawodami gubił kilka razy.
Widocznie ostatnio trendy stary m400 odchodzi do lamusa.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48
Witajcie,
nie mogę wyeksportować sesji treningowej ( tcx, csv, gpx ). Macie podobny problem ? Z góry dzięki za info jak rozwiązać problem.
btw.
Coś dziś dość długo GPS się uruchamiał. Była jakaś aktualizacja i zamiast poprawki wgrać to Polar coś zepsuł ?
nie mogę wyeksportować sesji treningowej ( tcx, csv, gpx ). Macie podobny problem ? Z góry dzięki za info jak rozwiązać problem.
btw.
Coś dziś dość długo GPS się uruchamiał. Była jakaś aktualizacja i zamiast poprawki wgrać to Polar coś zepsuł ?
- Maxxer
- Wyga
Od około tygodnia zaczął mi wariować pasek do monitorowania tętna. Pokazuje jakieś absurdalne odczyty ponad 200 potem spada do 100 i znowu i tak przez cały trening. Przed rozpoczęciem biegu tętno na tym pierwszym ekranie w którym wybiera się rodzaj treningu jest normalne ale gdy zaczynam biec od razu wariuje. Wymieniłem baterię na nową nic nie pomogło. Nie wiem gdzie może być problem, wcześniej wszystko pięknie działało. Ktoś miał podobny problem?
1500m: 4:19:00 (2014) 4:01:13 (2015)
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Tak. Dwa razy. Widać ten typ tak ma. Za pierwszym razem wymiana zegarka na nowy, za drugim zwrot kasy. Kupiłem M200. Póki co nie żałuję.Maxxer pisze:Od około tygodnia zaczął mi wariować pasek do monitorowania tętna. Pokazuje jakieś absurdalne odczyty ponad 200 potem spada do 100 i znowu i tak przez cały trening. Przed rozpoczęciem biegu tętno na tym pierwszym ekranie w którym wybiera się rodzaj treningu jest normalne ale gdy zaczynam biec od razu wariuje. Wymieniłem baterię na nową nic nie pomogło. Nie wiem gdzie może być problem, wcześniej wszystko pięknie działało. Ktoś miał podobny problem?
-
- Zaprawiony W Bojach
Od dawna smigasz z m400?Maxxer pisze:Od około tygodnia zaczął mi wariować pasek do monitorowania tętna. Pokazuje jakieś absurdalne odczyty ponad 200 potem spada do 100 i znowu i tak przez cały trening. Przed rozpoczęciem biegu tętno na tym pierwszym ekranie w którym wybiera się rodzaj treningu jest normalne ale gdy zaczynam biec od razu wariuje. Wymieniłem baterię na nową nic nie pomogło. Nie wiem gdzie może być problem, wcześniej wszystko pięknie działało. Ktoś miał podobny problem?
Jesli to nowy egzemplarz, to faktycznie moze wadliwy pasek sie trafil.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:!2
- Życiówka w maratonie: 3:10:31
A-GPS juz się synchronizuje.
Za to przy synchronizacji z PC występują jakieś problemy. Pojawiają się losowe wpisy, więc załączam przykład:
Za to przy synchronizacji z PC występują jakieś problemy. Pojawiają się losowe wpisy, więc załączam przykład:
edit: po kilku 'probach' udało się bez błędów.Podczas synchronizacji wystąpiły problemy.
Ustawnia nie zostały zsynchronizowane.
- physical-information
- sensor-connections
- btdev
- Maxxer
- Wyga
Ponad dwa lata z tym samym paskiem i jak dotąd nic się nie działo . Co ciekawe wykresy tętna spoczynkowego są bez zarzutu. Najgorzej, że cena paska to prawie 200 zł.Yahoo pisze:Od dawna smigasz z m400?Maxxer pisze:Od około tygodnia zaczął mi wariować pasek do monitorowania tętna. Pokazuje jakieś absurdalne odczyty ponad 200 potem spada do 100 i znowu i tak przez cały trening. Przed rozpoczęciem biegu tętno na tym pierwszym ekranie w którym wybiera się rodzaj treningu jest normalne ale gdy zaczynam biec od razu wariuje. Wymieniłem baterię na nową nic nie pomogło. Nie wiem gdzie może być problem, wcześniej wszystko pięknie działało. Ktoś miał podobny problem?
Jesli to nowy egzemplarz, to faktycznie moze wadliwy pasek sie trafil.
1500m: 4:19:00 (2014) 4:01:13 (2015)