Powodzenia w realizacji tych podbiegów. Dla mnie nie ma nudniejszego treningu.

Moderator: infernal

Przeglądając bieganie.pl pod kątem uwag odnośnie techniki wykonywania różnych ćwiczeń trafiłem m.in. na ten artykuł.Skoor pisze:Podbieg wieloskokiem? Nie wiem czy to dobry pomysł. Skup się jedynie na wysokim podnoszeniu kolan do góry, wieloskoki jak chcesz to zacznij robić na płaskim.

chyba kupię jakieś Duramo, z ciekawości ostatnio zmierzyłem w GoSporcie i leżały znośnie, i zatyram na treninu.
 chyba kupię jakieś Duramo, z ciekawości ostatnio zmierzyłem w GoSporcie i leżały znośnie, i zatyram na treninu.

ryczałam jak bóbr, coś pięknego, ci kibice do końca, konfetti, policja, kwiatki, medal, cudnie <3
  ryczałam jak bóbr, coś pięknego, ci kibice do końca, konfetti, policja, kwiatki, medal, cudnie <3

Z jednej strony pięknie uhonorowali upór zawodniczki,Marc.Slonik pisze:To jednak ludzie, a nie miejsce czynią maraton.

Dobre. Nie jestem przekonany czy monolog wyczerpuje definicję konwersacji, ale w końcu tempo konwersacyjne to takie w którym możemy swobodnie prowadzić rozmowę, ale sama rozmowa nie jest przecież konieczna. Dlatego Karolina była pewnie przekonana, że skoro ona może to inni też
 Dobre. Nie jestem przekonany czy monolog wyczerpuje definicję konwersacji, ale w końcu tempo konwersacyjne to takie w którym możemy swobodnie prowadzić rozmowę, ale sama rozmowa nie jest przecież konieczna. Dlatego Karolina była pewnie przekonana, że skoro ona może to inni też 

Gratulacje wyniku i powodzenia w następnych startach.
 Gratulacje wyniku i powodzenia w następnych startach.