Komentarz do artykułu Wanda Panfil patronką ulicy w Tomaszowie Mazowieckim
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Wanda Panfil patronką ulicy w Tomaszowie Mazowieckim
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Rodowity tomaszowianin i biegacz amator jest z tego faktu bardzo zadowolony.
Pani Wanda największe sukcesy odnosiła gdy ja chodziłem do podstawówki, w Tomaszowie dużo się o jej sukcesach mówiło. Pamiętam też jakiś mecz Lechii Tomaszów i biegającą wokół boiska po bieżni panią Wandę.
Pani Wanda największe sukcesy odnosiła gdy ja chodziłem do podstawówki, w Tomaszowie dużo się o jej sukcesach mówiło. Pamiętam też jakiś mecz Lechii Tomaszów i biegającą wokół boiska po bieżni panią Wandę.
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Z Tomaszowa nie jestem, ale panią Wandę kojarzę jako pozytywną osobę i skoro mieszkańcy tego miasta tak zdecydowali, to chyba dobrze.
Wanda Panfil była Ambasadorką 1. PZU Maratonu Szczecińskiego - brałem udział na spotkaniu z nią i innymi sportowcami
Fotka:
Wanda Panfil była Ambasadorką 1. PZU Maratonu Szczecińskiego - brałem udział na spotkaniu z nią i innymi sportowcami
Fotka:
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Chcieli Żołnierzy a nie chcieli Wandy
- Marc.Slonik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:12
- Życiówka w maratonie: 3:23:55
- Kontakt:
Echh... Przypomina się odcinek "Zmienników" - "Krzyk Ciszy", nie wydajemy prac żyjący autorów bo nie wiadomo co im jeszcze strzeli do głowy. W Brukseli jest stacja metra Eddy Merckx, Eddy ma swoją aleję, szkoły swojego imienia i dziesiątki tabliczek "tu mieszkał", "tu się wychowywał" itd. Eddy nie jest czysty bo ciągną się za nim jakieś tam łapówkowe sprawy, ale ulice upamietniają Eddiego sportowca, człowieka-epokę i to co zrobił, to czym zainspirował setki dzieciaków w Belgii i okolicach.
Mój blog na forum: 2016 trzy maratony w tym dwa naprawdę
Komentarze do bloga
Endomondo: https://www.endomondo.com/profile/14642690
Komentarze do bloga
Endomondo: https://www.endomondo.com/profile/14642690
- mackris
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 43:04
- Życiówka w maratonie: 4:07:00
Przepraszam Pani Wando
Niestety jak w sporcie tak i w polityce są mistrzowie ale sa też nieudacznicy i ludzie których trzeba się wstydzić
Jedno jest pewne czy będzie Pani miała ulicę czy nie to i tak przejdzie Pani do historii jako mistrz
Ta żałosna grupka radnych żeby miała 1000 ulic to i tak zostanie zapamiętana jako nieudacznicy.
Pozdrawiam i życzę zdrowia
Niestety jak w sporcie tak i w polityce są mistrzowie ale sa też nieudacznicy i ludzie których trzeba się wstydzić
Jedno jest pewne czy będzie Pani miała ulicę czy nie to i tak przejdzie Pani do historii jako mistrz
Ta żałosna grupka radnych żeby miała 1000 ulic to i tak zostanie zapamiętana jako nieudacznicy.
Pozdrawiam i życzę zdrowia
...Myślę, że dam radę przebiec ten wyścig, to tylko o 2 dni dłużej. 5 dni. Biegałem za owcami przez 3 dni... Cliff Young
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Brak słów. Nie ma co komentować.
Wysłane z mojego SM-G950F .
Wysłane z mojego SM-G950F .
Mój Blog "Luźne wpisy"