sklep buciarski w Krakowie?
- rafael
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Właśnie zaczynam biegać, to już kolejne podejście i mam nadzieję, że zdobędę się na jaką taką regularność. Czy ktoś mógłby mi polecić sklep w Krakowie w którym ktoś pomogłby mi dobrać buty do biegania? Dzięki z góry!
rafael
- longrunner
- Stary Wyga
generalnie w krakowie nadal jest kicha z kupnem butow, ja po wielkich bojach trafilem cos przyzwoitego w AF na szewskiej, ale szczerze - zaden ze sklepow w centrum nie jest rewlacyjny
wiem ze jest jeszcze NB na pietrze galerii kazimierz, firma dobra, buty dobre, mozesz zajrzec, ja jeszcze nie bylem w srodku (przed wystawa owszem, ale jestem wierny AS, wiec NB odpada)
w jakich rejonach biegasz?
wiem ze jest jeszcze NB na pietrze galerii kazimierz, firma dobra, buty dobre, mozesz zajrzec, ja jeszcze nie bylem w srodku (przed wystawa owszem, ale jestem wierny AS, wiec NB odpada)
w jakich rejonach biegasz?
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
- rafael
- Rozgrzewający Się
Dzięki za informacje. Postaram się zajrzeć, tylko podleczę chore gardło Biegam w Tyńcu, nad Wisłą w stronę toru kajakowego. Teren fajny, lekko pod górkę bywa odcinkami, tylko czasem wieje.... A ty gdzie biegasz?
rafael
- longrunner
- Stary Wyga
pychowice w strone tynca
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
- longrunner
- Stary Wyga
mozliwe, staralem sie ostatnio biegac rano, jednak kiepsko u mnie z motywacja gdy mam biegac o 6 a na zewnatrz jeszcze ciemno hehe wiec w gre wchodza raczej wieczory po pracy
a ty o jakiej porze?
a ty o jakiej porze?
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
- rafael
- Rozgrzewający Się
Ja biegałem raczej po południu, koło 16. Teraz bedę albo ok.14, albo tez koło 16. Z ty, że mnie zajmie jeszcze trochę czasu, zanim będę w stanie dobiec do Pychowic i wrócić i następnego dnia chodzić o własnych siłach:-) Póki co do autostrady i z powrotem całkowicie mi wystarcza:-)
rafael
- rafael
- Rozgrzewający Się
wlasnie kupilem buty dla poczatkujacego. Okazało się, że w Decathlonie przy Zakopiance jest spory wybór modeli, ale prawie wszystki jednej firmy, bodajże "Korenji". Nie wiem co to warte, pobiegam-zobacze:-) A przy okazji: czasem widuje takiego jednego biegacza w okolicy, z dlugimi wlosami, w srednim wieku. Moze to Ty?:-)
rafael
- longrunner
- Stary Wyga
moze to ja ale kilka lat temu
teraz zeby miec dluugie wlosy musialbym zalozyc peruke
teraz zeby miec dluugie wlosy musialbym zalozyc peruke
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
- rafael
- Rozgrzewający Się
Pytanko do Longrunnera: wybierasz się na Bieg Sylwestrowy w Krakowie? Pytam, bo planuję na wtedy swój debiucik startowy na 10 km. Policzyłem sobie, że jeśli będę trzymał się planu treningowego powinienem przebiec ten dystans. Może spotkamy się na trasie?
rafael