Mój plan na bieganie

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Wojtasss
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hmmm a czemu ? jak po 6-8 miesiącach biegania będę biegał na 10 45 min czyli 4 30 na km :) będę zachwycony i do tego dążę. Wiadomo nie po trupach ale trening jest fajny :) zawody super i się zakochałem w bieganiu. Rekraacyjnie to teraz traktuje rower bez przymusu. czasów dla pełnej swobody i przyjemności bez walki... A bieganie to trening, walka i właśnie czasy :)
PKO
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie w tym sensie pisałem. Po prostu nie krytykuj tak innych. Nie oceniaj kogoś kto skończył maraton w limicie, czy na dychę złamał godzinę. Każdy ma swoją historię, swoje bolączki, swoje słabości. Wcale nie znaczy, że jest gorszy. Po prostu więcej czasu spędził na trasie.
Wojtasss
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Żle mnie odebrałeś :) nie mam zamiaru nikogo krytykować , chodzi o to że teraz wielu nie przgotowanych biega maratony. nie zaczynają od 10 chwilę pobiegać, póżniej połówkę i maraton ,,, Tylko od razy na maraton a jak mówię żeby zrobić maraton w limicie wiele nie trzeba. Z drugiej strony wielu takich maratończyków lekceważy tych co biegają 5-10 choć są od nich 5 klas biegowych wyżej ,,,Szacunek dobrych biegaczy dla slabszych to podstawa, ale Ci słabsi czasem powiini mieć trochę pokory, a nie zdjęcia na FB jestem maratończykiem, z tekestemi do takich co biegają 10 km pffff co to 10 a ostatnio się z czymś takim spotkałem, Mam kolżenkę co biega 10 km w 1 20 i jej to sprawia bardzo dużo frajdy i kocham takich biegaczy :) poprostu z maratonem jest ciut inaczej i zdarzają się pozerzy
Awatar użytkownika
Sikor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:35
Życiówka w maratonie: 3:13:29
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pozerzy trafiaja sie w na kazdym dystansie, w kazdej dyscyplinie sportowej i kazdej innej dziedzinie zycia :taktak:

Mozna tepic albo ignorowac, co kto lubi :hejhej:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ