panucci10 pisze:Świetne wyniki osiągnąłeś w tym sezonie w zawodach TRI, bede trzymał kciuki za nowy sezon i oczywiście poprawe wszystkich życiówek Ja ze względu na brak czasu niestety wystartuje może w jednych zawodach TRI choć bardzo bym chciał dorzucić jeszcze jedne no ale raczej nici z tego bedą!
W Poznaniu startowałem i w 1/4IM i w 1/2IM i ani razu nie trafiłem z pogodą Na 1./4 był upał a na 1/2 tak wiało że głowe urywało na rowerze! Mam nadzieje że Ty trafisz na lepsze warunki !
Dzięki wielkie za miłe słowa!
Pamiętam jak jeszcze nawet nie myślałem zbytnio o startach w triathlonie to czytałem Twoje relacje z dużym zainteresowaniem i pewnie częściowo dzięki nim się w ogóle za tri zabrałem . Także trzymam kciuki za udany powrót w przyszłym sezonie.
W tym roku warunki atmosferyczne były dla mnie dość łaskawe, ani razu nie trafiłem na taką totalną "patelnię", z drugiej strony idealnych dla mnie warunków do tri też nigdy nie maiłem (18 stopni, pochmurno, bezwietrznie, niska wilgotność powietrza , no ale to trochę przesada oczekiwać czegoś takiego).