Z broda sie szybciej biega i latwiej regeneruje

Moderator: infernal
Nie wiem... nie wiem... Ja nosiłem brode przez ponad rok czasu. I dokladnie w tym okresie cały czas mialem problemy z sciegnem Achillesa. Jak zgoliłem, bóle minęłySkoor pisze:
Z broda sie szybciej biega i latwiej regenerujetylko zona kreci nosem
Dawali fajne koszulki klubowe to wiesz...marek84 pisze:Łeeeee - toś Ty już zwierzęciem stadnym się zrobił.
No nic - będę bronił honoru samotnych w tej nierównej walce :P
Mozna tam stratowac jako "gosc" z zagranicy?hansel pisze:W Mistrzostwach Polski Weteranów nie ma limitów czasowych. Jest tak małe zainteresowanie, że każdy może pobiec, poziom w związku z tym jest bardzo różny. Nawet nie trzeba być zrzeszonym, opłacać składki ani nic takiego.
Wziąłem w lutym udział w mistrzostwach w Mistrzostwach Weteranów w Toruniu. Hala robi ogromne wrażenie, organizacja mega profesjonalna, chyba nie odbiega poziomem od imprez mistrzowskich. To duże przedsięwzięcie, mnóstwo zaangażowanych w organizację osób, wolontariuszy, itp, a wpisowe to jakaś symboliczna kwota. Aż byłem w szoku że tak to funkcjonuje. Szkoda tylko że takie zawody są 2 razy w roku, a poza tym w praktyce brak regularnych mityngów, zawodów na bieżni dostępnych dla amatorów - żeby się dobrze przygotować do mistrzostw trzeba mieć dużo samozaparcia. Najbliższe mistrzostwa weteranów są w lipcu są w Krakowie, mam zamiar wystartować na 400 i 800 w M35.
Taki samotny to ty tez nie jestes... Mamy przeciez grupe "Rolli & Friends w sali Sado-Maso"marek84 pisze:Łeeeee - toś Ty już zwierzęciem stadnym się zrobił.
No nic - będę bronił honoru samotnych w tej nierównej walce :P