Kilka postow wyzej roblem rozwiązaliśmy.mnich2067 pisze:a wiecie może dlaczego z kilku treningów nie widzę mapy ?
Wysłane z mojego SM-T113 .
Kilka postow wyzej roblem rozwiązaliśmy.mnich2067 pisze:a wiecie może dlaczego z kilku treningów nie widzę mapy ?
Przy kolejnej synchronizacji zapytał mnie, czy zezwalam na aktualizację oprogramowania, w opisie mamy podane wycofanie funkcjonalności a więc jest to downgrade. To, że devopsi z Polara nadali temu wydaniu kolejny numerek wersji (dokładnie 1.9.600) to inna sprawa, techniczne jest to po prostu downgrade .Yahoo pisze:
Downgrade to chyba cofnięcie sie do poprzedniej wersji software? Jak tego dokonałaś?
U mnie bylo tylko TAK - dużymi literami napisane, nie bylo wyboru kliknąć na 'nie', jedynie zamkniecie aplikacji.Astraroth pisze:Przy kolejnej synchronizacji zapytał mnie, czy zezwalam na aktualizację oprogramowania, w opisie mamy podane wycofanie funkcjonalności a więc jest to downgrade. To, że devopsi z Polara nadali temu wydaniu kolejny numerek wersji (dokładnie 1.9.600) to inna sprawa, techniczne jest to po prostu downgrade .Yahoo pisze:
Downgrade to chyba cofnięcie sie do poprzedniej wersji software? Jak tego dokonałaś?
I button X zamykający okno dialogowe aplikacji był tą drugą opcją Yahoo czyli NIE . Ba - nawet w pierwszym momencie tak uczyniłam, potem na spokojnie przeczytałam co to za realese i dopiero wtedy wywołałam ponowne synchro i aktualizację firmware.Yahoo pisze:U mnie bylo tylko TAK - dużymi literami napisane, nie bylo wyboru kliknąć na 'nie', jedynie zamkniecie aplikacji.Astraroth pisze:Przy kolejnej synchronizacji zapytał mnie, czy zezwalam na aktualizację oprogramowania, w opisie mamy podane wycofanie funkcjonalności a więc jest to downgrade. To, że devopsi z Polara nadali temu wydaniu kolejny numerek wersji (dokładnie 1.9.600) to inna sprawa, techniczne jest to po prostu downgrade .Yahoo pisze:
Wysłane z mojego SM-G360F .
Gdzie masz w opisie wycofanie funkcjonalności?Polar M400 1.9.600 hotfix firmware update
02.03.2017
The 1.9.600 hotfix release includes a fix to the sync problem found in the previous firmware version. You're now able to sync your sessions successfully with Flow again.
In general we recommend syncing data with the Flow web service or app fairly frequently. By doing this you'll minimize the chance of encountering problems when syncing.
Improvements/fixes in this release:
Training data not synced correctly to Flow web service in some cases, fixed
'Cancelled' shown when M400 charged, fixed
Activity and calory calculation wrong in Swimming profile, fixed
Training load and fat % wrong in some cases, fixed
Older M400 release notes are available here.
Related products: M400
rolin' pisze:Gdzie masz w opisie wycofanie funkcjonalności?Polar M400 1.9.600 hotfix firmware update
02.03.2017
The 1.9.600 hotfix release includes a fix to the sync problem found in the previous firmware version. You're now able to sync your sessions successfully with Flow again.
In general we recommend syncing data with the Flow web service or app fairly frequently. By doing this you'll minimize the chance of encountering problems when syncing.
Jak mialas starsza wersje, wczesniejsza niz 1.9.25 i robisz update. To sie pojawia ta nowsza wersja czyli 1.9.6 a nie poprzednia-tutaj 1.9.25.Astraroth pisze:rolin' pisze:Gdzie masz w opisie wycofanie funkcjonalności?Polar M400 1.9.600 hotfix firmware update
02.03.2017
Rollin, czytałam opis tego release'u:
The M400 1.9.25 firmware release has been withdrawn from distribution. We have identified a bug that causes M400 training/activity data not being synced. We are working hard to get this issue fixed as soon as possible. The firmware will be returned to distribution once the problem is solved. We apologize for any inconvenience this may have caused you.
No i mamy info żę firmware jest wycofany z dystrybucji. 1.9.25 zawierał feature z mierzeniem pokonanej odległości z ruchów ręką zarówno podczas aktywności jak i treningu.
A może kliknęłam na listingu szczegółowy opis 1.9.25 a nie 1.9.6. Aż zgłupiałam teraz jak zobaczyłam opisy obu wydań.
Podsumowując, obecnie powinno być okej a funkcja mierzenia odległości z kadencji ma niby działać. To sprawdzimy dzisiaj bo będa interwały na bieżni po treningu.
Dokładnie tak. Może to być wina kompa lub czegoś innegolepkareka pisze:pierwszy raz od kiedy użytkuje zegarek mam problem z połączeniem i synchronizacją (zrywa w połowie). Wiecie może co to może być? wina kompa czy może czegoś innego?