Na co mnie stac?

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
lipa321
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Po odpowiedziach widze ze troche mnie ponioslo. Moze to jednak dobrze bo ukierunkowaliscie mnie jaki cel sobie postawic. A wiec w nastepnym roku celem bedzie 1:20. Nie jestem calkiem poczatkujacym biegaczem. Biegalem chociaz raz w tygodniu tak dla zdrowia ale teraz biore sie ostro do dzialania. Do 23 roku zycia gralem w pilke nozna na poziomie 3 ligi wiec nie spadlem z drzewa. Do tego zawsze dlugie dystanse mi lezaly. Jako gimnazjalista bylem nawet 5 w wojewodzkich biegach przelajowych na 2000m. Jako 21 latek przy wadze 77kg biegalem 34-35min/10km ale bieznia. Dlatego tak ostro z tym celem wystartowalem. Wczoraj trening na mocnym tepie i znowu wyniki poprawione- 5km 21:05 10km 42:55. Rozpisalem plan diete i walcze. Co jakis czas bede informowal jak postepy.
PKO
marek84
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38
Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bloga załóż i pisz co biegasz ;)
Jeśli rzeczywiście chcesz 1:20, to powinieneś na asfalcie 10km poniżej 36 minut latać. Z przeszłością sportową będzie Ci łatwiej - aczkolwiek im szybciej, tym już trudniej.
biegam ultra i w górach :)
Awatar użytkownika
marcinostrowiec
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

:smutek:
Ostatnio zmieniony 24 lut 2017, 08:12 przez marcinostrowiec, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje wpisy, moje doświadczenie, każdy jest indywidualnym przypadkiem, ale prawidłowości występują
Forumowym nauczycielom gramatyki ortografii oraz stylu mówie zdecydowane NIE
Awatar użytkownika
barcel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

lipa321 pisze: Do 23 roku zycia gralem w pilke nozna na poziomie 3 ligi wiec nie spadlem z drzewa.
Nie będę komentował, bo znam poziom treningowy piłkarzy nawet na poziomie ekstraklasy i przeciętny junior w Polsce trenujący długie lub srednie dystanse, trenuje 5 razy mocniej. Więc jak już dojdziesz do poziomu 1:13 w połówce to porównaj sobie ten poziom trenowania w 3 lidze do tego co będziesz obecnie robił. Wówczas zrozumiesz dlaczego mnie to tak rozbawiło.

Powodzenia, trzymam kciuki
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ