Szukanie siebie...

Moderator: infernal

Damashi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Piątek, 10.II.2017
bieganie
6 razy 4 minuty biegu i 1 minuta marszu

Sobota, 11.II.2017
pływanie
1000 metrów żabką

W piątek wyszedłem na dwór około 21, ale muszę stwierdzić, że chyba pierwszy raz biegało mi się dobrze, tzn. miałem wrażenie, że nie włóczę nóg tylko lekko mi się biegnie. To było fajne uczucie. Tak samo dziś na basenie, też te 1000 metrów jakoś tak lekko poszło.

Co do wagi to nie jestem zadowolony. To jednak tylko moja wina, bo wyjazd na ferie był dla mnie kulinarną rozpustą, także waga co prawda spadła ale tylko o jakieś 2 kilo. Jak na miesiąc to słabiutko i pod tym względem nie jestem zadowolony...
New Balance but biegowy
RoliG
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 58:25

Nieprzeczytany post

No 2kg przez ponad miesiąc gdy jest z czego zrzucIć, na pewno nie może zadowolić.

Ja nie mogłem sie przekonać do biegania od jakiś 12lat, gdy tylko w szkole pojawił sie dystans większy niz 1000m patrzyłem co zrobić aby tego nie biec. Obecnie przygotowuje się do pierwszego półmaratonu
"Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni !!"

Pierwszy półmaraton zaliczony https://bieganie.pl/forum/viewtopic.php ... 2&start=30

Endomondo
Polar Flow
Damashi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Niedziela, 12.II.2017
siłownia
dziś pełna godzina zmagań z ciężarami, bardzo intensywnie

Dzisiejsze zabawy z żelastwem od samego rana, kiedy wszyscy w domu jeszcze spali... W ciągu dnia była godzinna drzemka, a cała niedziela spokojnie w domku. W kominku się pali, kawę przy książce się pije. Żyć nie umierać normalnie!!!
ODPOWIEDZ