Lekarz sportowy /ortopeda w Krakowie

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
DominoKowalik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

lejek pisze:Hejka,

a ja się podepnę pod wątek i zapytam, czy możecie polecić jakiegoś specjalistę od terapii manualnej w Krakowie.

Pozdro,
Lejek
Ja mogę polecić Pana Wojciecha Przybyłowicza. Przyjmuje na pewno w Fizjomedzie w Krakowie, ale nie wiem czy gdzieś jeszcze. Chodziłem też w Rzeszowie do jednego specjalisty, wiec moze duzego porównania nie mam, ale widzę różnicę już na tych dwóch specjalistach. Pan Wojciech na pewno bardziej sie przykłada do ćwiczeń, dzięki czemu ja po takiej terapii czuje się zmęczony i widzę duże efekty. Pierwszą poprawę zauważyłem w zasadzie od razu, a jak chodziłem do specjalisty z Rzeszowa jak jeszcze tam mieszkałem, to wydałem pieniądze na 8 wizyt bez żadnych większych rezultatów. Dobrze, że się przeprowadziłem ;). W każdym razie, warto iść do specjalisty z polecenia, mi pana Wojciecha polecił kumpel z pracy i rzeczywiście jest dobry.
PKO
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

markopik pisze:Niestety ale w sieci jak widać ciężko już znaleźć prawdziwą informację - a tak naprawdę w dzisiejszej dobie internetu moglibyśmy sobie sami pomagać. Też szukam ortopedy i dlatego tu trafiłem ale wiem, że jak sam nie odwiedzę Więcka i nie sprawdzę to się nie dowiem. Wizyta już za kilka dni więc sprawdzę rzetelność ich informacji. I mam nauczkę - że rozpoczynanie biegania zimą wcale nie jest dobrym pomysłem
Tylko zachowaj czujność bo jeden taki kiedyś tu pisał, że poszedł tam z chorą ręką a potem przez kilka miesięcy musieli go stawiać na nogi :lalala:
Awatar użytkownika
lejek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:18

Nieprzeczytany post

Ja mogę polecić Pana Wojciecha Przybyłowicza. Przyjmuje na pewno w Fizjomedzie w Krakowie, ale nie wiem czy gdzieś jeszcze. Chodziłem też w Rzeszowie do jednego specjalisty, wiec moze duzego porównania nie mam, ale widzę różnicę już na tych dwóch specjalistach. Pan Wojciech na pewno bardziej sie przykłada do ćwiczeń, dzięki czemu ja po takiej terapii czuje się zmęczony i widzę duże efekty. Pierwszą poprawę zauważyłem w zasadzie od razu, a jak chodziłem do specjalisty z Rzeszowa jak jeszcze tam mieszkałem, to wydałem pieniądze na 8 wizyt bez żadnych większych rezultatów. Dobrze, że się przeprowadziłem ;). W każdym razie, warto iść do specjalisty z polecenia, mi pana Wojciecha polecił kumpel z pracy i rzeczywiście jest dobry.
Dzięki za odpowiedź ;-). Po 5 latach ale lepiej późno niż wcale ;-).!

Pozdrawiam,
Lejek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ