OK, SlowMag

Pozdrawiam!
Ok. Żadnych komentarzy nie będzie. Wojtek przepraszam, że Cię nie zapytałem przed wysłaniem tekstu o zgodę na jego przypomnienie. Powinienem był to zrobić.User , poniewaz wspomniales o komentarzach do mojego tekstu , chcialbym Cie prosic o niezamieszczanie tych , ktore byly adresowane do mnie .
Może chodziło o inny efekt, ale powyższa opinia to moim zdaniem niezła reklama tego tekstu.Quote: from Runforfun on 2:28 pm on Dec. 18, 2001
Przeczytałem właśnie Mędrca cz. 3 i moim zdaniem tekst napisano na zlecenie sekty.
(Edited by Runforfun at 2:34 pm on Dec. 18, 2001)
od kiedy skleroza? czy juz po 40-ce?Quote: from wojtek on 2:59 pm on Dec. 18, 2001
Kurcze , sam to musialem przeczytac
...bo napisalem (zle)cenie, a jesli bylo, to bylo to (po)lecenie....Quote: from Przemek on 2:45 pm on Dec. 18, 2001Może chodziło o inny efekt, ale powyższa opinia to moim zdaniem niezła reklama tego tekstu.Quote: from Runforfun on 2:28 pm on Dec. 18, 2001
Przeczytałem właśnie Mędrca cz. 3 i moim zdaniem tekst napisano na zlecenie sekty.
Muszę to przeczytać jeszcze raz..... ;)
--------------------------------------------------------------------------------Quote: from Runforfun on 7:13 pm on Dec. 18, 2001od kiedy skleroza? czy juz po 40-ce?Quote: from wojtek on 2:59 pm on Dec. 18, 2001
Kurcze , sam to musialem przeczytac...bo napisalem (zle)cenie, a jesli bylo, to bylo to (po)lecenie....Quote: from Przemek on 2:45 pm on Dec. 18, 2001Może chodziło o inny efekt, ale powyższa opinia to moim zdaniem niezła reklama tego tekstu.Quote: from Runforfun on 2:28 pm on Dec. 18, 2001
Muszę to przeczytać jeszcze raz..... ;)
...i zapomnialem, ze (krowiego) g nie warto dotykac nawet .... palonego zwlaszcza
jesli bieganie, to nie g wachanie![]()