Bieg ultra 7 Dolin w Krynicy Zdrój 2017 30% taniej.

Dla biegowych górali wyżynnych i nizinnych!
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Biegu 7 Dolin w Krynicy Zdrój chyba nie trzeba nikomu przedstawiać.Jedna z najbardziej popularnych tras w naszym kraju.
od początku namawiam wszystkich na udział w nim .
Spodobał mi się od samego początku gdy w nim wystartowałem. Pomysłodawcą jest Zygmunt Berdychowski bardzo charyzmatyczna osoba i bardzo sympatyczna ekipa organizacyjna.
Festiwal co roku się zmienia , odpowiada na oczekiwania uczestników.

Tym razem w roku 2017 będzie w pierwszym tygodniu września dzięki temu nie będzie kolidować z biegiem w Gdańsku i Wrocławiu . 8 – 10 września 2017 r.

Do końca roku jest najniższe wpisowe .
A dla wszystkich ultrasów i chętnych pobiec pierwsze ultra mikołajkowy prezent ,każdy kto się do mnie zgłosi będzie zapisany z 30 % rabatem od ceny wyjściowej jaka obecnie obowiązuje u organizatora .Trzeba się zdecydować do końca roku i opłacić przelewem po otrzymaniu potwierdzenia na konto z oficjalnej strony organizatora.
Zapraszam serdecznie do udziału w zawodach kto chętny proszę pisać na priw,albo pod postem jeśli są jakieś pytania.
Rabat obowiązuje na wszystkie konkurencje na festiwalu biegowym,warto się wcześniej zapisać bo organizator nie robi problemów z przepisaniem pakietów gdyby nie mozna było brać udziału,i nie pobiera jak to inni robią dodatkowych opłat za przepisanie pakietów.
Pozdrawiam Ambasador festiwalu Biegowego w Krynicy Zdrój Krzysiek Kolatzek :taktak:
Obrazek
New Balance but biegowy
Irlandczyk
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 35:05
Życiówka w maratonie: 2:50:17

Nieprzeczytany post

Hi, can you post a link for this event please.

Regards
John
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Obrazek
ODPOWIEDZ