W 2017-ym też planuję maraton i też tego nie lubię! Czekam na opis ćwiczeńkasia41 pisze:muszę robić dużo ogólnorozwojówki, rozciągania, core itp. MASAKRA to jest to czego nie lubię
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Moderator: infernal
W 2017-ym też planuję maraton i też tego nie lubię! Czekam na opis ćwiczeńkasia41 pisze:muszę robić dużo ogólnorozwojówki, rozciągania, core itp. MASAKRA to jest to czego nie lubię
Ci biegacze to jakieś dziwy natury. Zmuszają się do robienia czegoś, czego nie lubią. Hmm ...kasia41 pisze:![]()
Otóż zaczęłam biegać wg planu od poniedziałku, na razie nic ciekawego się nie dzieje poza tym, że mało (jak dla mnie kilometrów) i nowość muszę robić dużo ogólnorozwojówki, rozciągania, core itp. MASAKRA to jest to czego nie lubię
![]()
Patrze i widze nieogolonego typka po 30tce ktory by juz wazyl ponad 90kg i najpewniej byl na skraju alkoholizmu gdyby robil tylko to co lubiJurek z Lasu pisze:Będę zachęcał Was do popatrzenia na Siebie.
No to musisz się podczas biegania więcej uśmiechać, bo inaczej, mentalnie, będziesz na poziomie wyżej wymienionego.Skoor pisze:Patrze i widze nieogolonego typka po 30tce ktory by juz wazyl ponad 90kg i najpewniej byl na skraju alkoholizmu gdyby robil tylko to co lubiJurek z Lasu pisze:Będę zachęcał Was do popatrzenia na Siebie.
To ja mentalnie osiągnęłam dawno dno i zmierzam jeszcze głębiej. Ale uważam, że grunt, to nie mieć problemu z samym sobąJurek z Lasu pisze:No to musisz się podczas biegania więcej uśmiechać, bo inaczej, mentalnie, będziesz na poziomie wyżej wymienionego.Skoor pisze:Patrze i widze nieogolonego typka po 30tce ktory by juz wazyl ponad 90kg i najpewniej byl na skraju alkoholizmu gdyby robil tylko to co lubiJurek z Lasu pisze:Będę zachęcał Was do popatrzenia na Siebie.
Współczuję.majak pisze:Dodam jeszcze tylko, że pracować(zwłaszcza w firmie, w której pracuję, też nie lubię) też nie lubię a pracuję...