Najlepszy zegarek do biegania do 500
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35'
- Życiówka w maratonie: brak
używany garmin 220 / 610
Zegarki i akcesoria Garmin, FootPody oraz Telefony Kom. -> http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=33684688
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45
Cześć.
w tej cenie bez problemu kupisz nowego polara m400.
mam go ponad rok i jestem bardzo zadowolony, w pełni zaspokaja moje potrzeby. GPS dokładny, zegarek łatwy w obsłudze.
w tej cenie bez problemu kupisz nowego polara m400.
mam go ponad rok i jestem bardzo zadowolony, w pełni zaspokaja moje potrzeby. GPS dokładny, zegarek łatwy w obsłudze.
Biegacz, kolarz, "kulturysta", sportowy świr
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 1:00:00
Z tego co czytałem opinie to Polar to ciekawa propozycja.
A ma może ktoś jeszcze jakieś inne doświadczenia z zegarkami do tej kwoty.
No i ostatnio widziałem kilka zegarków w Dekatlonie w cenie do 500zł - ma ktoś z was zegarek z tej sieciówki?
A ma może ktoś jeszcze jakieś inne doświadczenia z zegarkami do tej kwoty.
No i ostatnio widziałem kilka zegarków w Dekatlonie w cenie do 500zł - ma ktoś z was zegarek z tej sieciówki?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 45:00
- Kontakt:
A może być za mniej niż połowę tej kwoty? 
Na allegro są używane "angielskie" Garminy FR60 za 69 zł. Do tego za 79 zł zestaw Adidas Pacer (pacer, miękki pas HR, footpod) i masz wszystko co trzeba
Ewentualnie jakiś ANT+ USB Stick do zrzucania danych do komputera, jeśli bardzo Ci na tym zależy.
To droga, którą sam wybrałem. GPS nie jest mi do niczego potrzebny, ważniejsza dla mnie była długotrwała praca na baterii (nic nie trzeba ładować co parę godzin) i szybkość reakcji zegarka na zmianę tempa biegu. Footpod działa u mnie bez kalibracji idealnie, a w FR60 można fajnie ustawić trening interwałowy.
Kiedyś do pacera można było wgrać plany treningowe Adidasa, ale firma wyłączyła już tę funkcjonalność - stąd pewnie spadek cen zestawów z pacerem.
Pozdrawiam!

Na allegro są używane "angielskie" Garminy FR60 za 69 zł. Do tego za 79 zł zestaw Adidas Pacer (pacer, miękki pas HR, footpod) i masz wszystko co trzeba

To droga, którą sam wybrałem. GPS nie jest mi do niczego potrzebny, ważniejsza dla mnie była długotrwała praca na baterii (nic nie trzeba ładować co parę godzin) i szybkość reakcji zegarka na zmianę tempa biegu. Footpod działa u mnie bez kalibracji idealnie, a w FR60 można fajnie ustawić trening interwałowy.
Kiedyś do pacera można było wgrać plany treningowe Adidasa, ale firma wyłączyła już tę funkcjonalność - stąd pewnie spadek cen zestawów z pacerem.
Pozdrawiam!
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Kupiłem używkę FR220 z HR i za nieco ponad 500 zł z roczną gwarancją.
Bardzo sobie chwalę!
Ma wszystko czego potrzeba w bieganiu- wibrację, tętno, tempo, kadencję i zaawansowane treningi bateria do 10 h więc i na maraton się nadaje.
Bardzo sobie chwalę!
Ma wszystko czego potrzeba w bieganiu- wibrację, tętno, tempo, kadencję i zaawansowane treningi bateria do 10 h więc i na maraton się nadaje.