Tempo przebiezek to okolo tempo na jedna mile, musi byc szybko i ladnie technicznie ale nie sprintmarcin9709 pisze:Jak bardzo różni się tempo przebieżek od wybiegania?
Wysłane z mojego SM-G360F .
Tempo przebiezek to okolo tempo na jedna mile, musi byc szybko i ladnie technicznie ale nie sprintmarcin9709 pisze:Jak bardzo różni się tempo przebieżek od wybiegania?
Mieszkam na płaskim terenie. Wiem, że dla niektórych osób mieszkających na wyżynach to może być szok, że istnieją płaskie tereny, ale tak jest.whitemamba pisze:Jak nie masz? na lotniskowcu mieszkasz?
z 52 na 45 to łatwizna po co biegac w zime wiosna pobiegasz 2 treningi po 5 km/tydz przez miesiac i bedzie 45marcin9709 pisze:10 km przebiegłem 2 razy w życiu. Na razie mój rekord to 52 minuty. Chciałbym zejść poniżej 45.
praktycznie to to samomarcin9709 pisze:Jak bardzo różni się tempo przebieżek od wybiegania?
przysiadami z wyskokamimarcin9709 pisze:Podbiegów niestety nie mam możliwości nigdzie zrobić. Czym to mogę zastąpić?
marcin9709 pisze:Czyli ile razy tygodniowo i w jaki sposób najlepiej biegać, aby poprawiać swoje możliwości?
PS. Kiedyś gdzieś widziałem na tej stronie tabelkę z rozpiską intensywności treningowych w odniesieniu do testa Coopera. Jeśli ktoś mógłby podrzucić link byłbym wdzięczny.
Potwierdzam.marek84 pisze:hmmm, absolutnie niczego nie masz? Wiadukt, estakada, jakieś przejście nad torami kolejowymi, jakiekolwiek (nawet niewielkie) przewyższenie? Przecież do podbiegów CI wystarczy 150 metrów, ja pod wiadukt podbiegam.