ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- Marc.Slonik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:12
- Życiówka w maratonie: 3:23:55
- Kontakt:
Zimno mi się zrobiło.
Mój blog na forum: 2016 trzy maratony w tym dwa naprawdę
Komentarze do bloga
Endomondo: https://www.endomondo.com/profile/14642690

Komentarze do bloga

- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
ASK - piękne widoki
wczoraj znowu miałam w planie kąpiel, ale rano mieliśmy gości, i wizyta się trochę przeciągnęła, więc... morsowanie odłożone na next time
ale - w czwartek-piątek delegacja, w dodatku na mazury - mam w planie się wykąpać w tamtejszym jeziorku -ciekawe, czy ktoś dołączy
paru morsów w ekipie będzie, więc może uda się zorganizować wspólną departamentową kąpiel

wczoraj znowu miałam w planie kąpiel, ale rano mieliśmy gości, i wizyta się trochę przeciągnęła, więc... morsowanie odłożone na next time

ale - w czwartek-piątek delegacja, w dodatku na mazury - mam w planie się wykąpać w tamtejszym jeziorku -ciekawe, czy ktoś dołączy

paru morsów w ekipie będzie, więc może uda się zorganizować wspólną departamentową kąpiel

-
- Zaprawiony W Bojach
beata dużo zdrówka!
ASK brrrrr
charm nad morzem bardzo dużo morsów - obiecuję sobie, że kiedyś spróbuję! Może już w styczniu.
Zapisałam się na styczniowy bieg kobiet na biegówkach w Jakuszycach, klasykiem, 7km. Pierwsze zawody na biegówkach z moim życiu, pierwsze w nowej kategorii wiekowej i w dodatku w urodziny:-D Nie ma lepszego sposobu świętowania
ASK brrrrr
charm nad morzem bardzo dużo morsów - obiecuję sobie, że kiedyś spróbuję! Może już w styczniu.
Zapisałam się na styczniowy bieg kobiet na biegówkach w Jakuszycach, klasykiem, 7km. Pierwsze zawody na biegówkach z moim życiu, pierwsze w nowej kategorii wiekowej i w dodatku w urodziny:-D Nie ma lepszego sposobu świętowania

- ASK
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
Ania102, też sobie dużo obiecuję po nowej kategorii wiekowej. Od kiedy sie liczy, od daty urodzenia czy rocznikowo? Bo ja z maja. Zastanawiam się nad zrobieniem jakiejś większej imprezy dla starych znajomych na 40-stke.
Organizujesz coś większego?

- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
tak, śnieg TYLKO W GÓRACH, u nas niepotrzebny
mnie się kategoria zmieni za 3 lata, ale nie sądzę, żeby to coś zmieniało w wynikach w bieganiu
no chyba, że do tego czasu będę szybko biegać

mnie się kategoria zmieni za 3 lata, ale nie sądzę, żeby to coś zmieniało w wynikach w bieganiu

- ASK
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
Katekate, na pewno bedziesz szybsza.
Ja też zamierzam, oczywiście wazniejszy czas niz klasyfikacja, choć to drugie też mile. Jak przegladalam roczniki z ostatnich zawodów to szybsze ode mnie dziewczyny byly z 5 lat mlodsze, więc trochę czasu na dobre miejsca w k40 mam
Ja też zamierzam, oczywiście wazniejszy czas niz klasyfikacja, choć to drugie też mile. Jak przegladalam roczniki z ostatnich zawodów to szybsze ode mnie dziewczyny byly z 5 lat mlodsze, więc trochę czasu na dobre miejsca w k40 mam

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42.23
ASK pisze:Katekate, na pewno bedziesz szybsza.
ASK te kobitki w K-40 potrafią naprawdę szybko biegać

Blog viewtopic.php?f=57&t=53762
Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
- sosik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:37:49
- Życiówka w maratonie: 2:58:50
Kasia, ale Ty latasz < 42 :P
Zwierzęcy instynkt, oczy jak krew, Wilk, co ujawnia w nocy swój zew,
Gdy księżyc na niebie, unosi mnie dźwięk, W biegu przed siebie wolny jak tlen!
Blog -> Komentarze -> Garmin
maraton - 2:58:50, półmaraton - 1:24:16, 10 km - 37:49, 5 km - 18:43
Gdy księżyc na niebie, unosi mnie dźwięk, W biegu przed siebie wolny jak tlen!
Blog -> Komentarze -> Garmin
maraton - 2:58:50, półmaraton - 1:24:16, 10 km - 37:49, 5 km - 18:43
- Marc.Slonik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:12
- Życiówka w maratonie: 3:23:55
- Kontakt:
Wyjaśnię tylko - kategorie są przyznawane rocznikowo. W ubiegłym roku w kwietniu w maratonie zostałem sklasyfikowany jako M40, a myślałem, że mam jeszcze kilka miesięcy bycia trzydziestolatkiem przed sobą. Jak ktoś ze stycznia to mu zasadniczo bez różnicy, ale koniec sierpnia jak ja - to prawie 9 miesięcy w plecy 

Mój blog na forum: 2016 trzy maratony w tym dwa naprawdę
Komentarze do bloga

Komentarze do bloga

- beata
- Ekspert/Trener
Ja tam nie wiem, z czego się cieszycie, mnie już K35 wystarczająco dołowało, a teraz to już w ogóle nie ma co mówić - "SKS", i tyle
.
Imprez żadnych w ogóle nie robię, nawet "18-tki" nie robiłam. Z czego tu się cieszyć, że człowiek coraz starszy?

Imprez żadnych w ogóle nie robię, nawet "18-tki" nie robiłam. Z czego tu się cieszyć, że człowiek coraz starszy?
-
- Zaprawiony W Bojach
beata impreza pozwala znieść przykrość wynikającą z urodzin:-) jest też dla mnie okazją do wyjścia bez dzieci
Domyślam się, że niektórzy używają do rolowania innych rzeczy niż roller (też tak robiłam), ale może ktoś z Was mi takowy poleci. Zamierzam na poważnie się rolować
Domyślam się, że niektórzy używają do rolowania innych rzeczy niż roller (też tak robiłam), ale może ktoś z Was mi takowy poleci. Zamierzam na poważnie się rolować