A-GPS aktualizuje się automatycznie przy każdej synchronizacji treningów z zegarka do serwisu.Szybki90 pisze:Jak czesto aktualizujcie a-gps w polar m400 ?
Polar M400
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:30
- Życiówka w maratonie: 3:44:25
Mi wystarczy raz na 2 tyg, gdy zaczyna wygasac sesja, wtedy aktualizuje, częściej nie widzę sensu. L3cz jak wolisz.Szybki90 pisze:Jak czesto aktualizujcie a-gps w polar m400 ?
Wysłane z mojego SM-T113 .
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
- Szybki90
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pytam jak czesto bo treningi zgrywam przez telefon i jedynie laduje przez lapka chodz nie zawsze dlatego tez pytam bo kazdy to nie wszyscy podpinaja i synchro treningow robia tak jak np ja.
NEVER GIVE UP
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:46:29
- Życiówka w maratonie: 4:22:14
Witam wszystkich,
jest to mój pierwszy post na tym forum, także w razie błędów proszę o wyrozumiałość. Jestem jeszcze początkującym biegaczem, w tym roku przebiegłem raptem ok 350 km. W przyszłym roku mam zamiar zdobyć Koronę Półmaratonów i żeby dobrze się do niej przygotować chciałbym zainwestować w zegarek. Przeglądałem wiele ofert i wydaje mi się, że Polar M400 będzie dobrym wyborem. Byłem już na niego zdecydowany i nagle wpadł mi w oko artykułu odnośnie TomToma Multisporta( zwykły, nie Cardio ). Prosiłbym Państwa o podpowiedź w temacie, na co się zdecydować. Wiem, że pomiędzy tymi dwoma zegarkami jest kilka rozbieżności, ale czy one aż tak bardzo wpłyną na kwestię przygotować?
Pozdrawiam
jest to mój pierwszy post na tym forum, także w razie błędów proszę o wyrozumiałość. Jestem jeszcze początkującym biegaczem, w tym roku przebiegłem raptem ok 350 km. W przyszłym roku mam zamiar zdobyć Koronę Półmaratonów i żeby dobrze się do niej przygotować chciałbym zainwestować w zegarek. Przeglądałem wiele ofert i wydaje mi się, że Polar M400 będzie dobrym wyborem. Byłem już na niego zdecydowany i nagle wpadł mi w oko artykułu odnośnie TomToma Multisporta( zwykły, nie Cardio ). Prosiłbym Państwa o podpowiedź w temacie, na co się zdecydować. Wiem, że pomiędzy tymi dwoma zegarkami jest kilka rozbieżności, ale czy one aż tak bardzo wpłyną na kwestię przygotować?
Pozdrawiam
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:46:29
- Życiówka w maratonie: 4:22:14
Dzięki za poradęmajja449s pisze:Jak na moje Polar M400 w zupełności Ci wystarczy, więc korzystaj z niego.
Czy któryś z forumowiczów/forumowiczek był/a posiadaczem obydu egzemplarzy i mógłby przedstawić swoją opinię?
Dziękuję z góry
- rolin'
- Zaprawiony W Bojach
Może z uwagi na to, że rekordy robi się na zawodach, a nie na treningachdawidm86 pisze:Dzięki, tak właśnie robię, aczkolwiek dziwne, że tak podstawowa funkcja jest pominiętamatti775 pisze:Nie ma, możesz zgrywać treningi do endo, to tam będzie się archiwizowało.
BLOG - KOMENTARZE
5 km - 19:09 (01.09.18)
10 km - 38:28 (11.03.18)
HM - 1:25:11 (18.03.18)
M - 3:13:15 (09.09.18)
5 km - 19:09 (01.09.18)
10 km - 38:28 (11.03.18)
HM - 1:25:11 (18.03.18)
M - 3:13:15 (09.09.18)
-
- Rozgrzewający Się
Witam. Jaki najtańszy pasek HR paruje się z Polarem M400? Mam sam zegarek a nie chce przepłacać za pasek. Mam pulsometr Sigma ale nie paruje się z zegarkiem niestety. Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc.
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Kup pasek Polara najlepiej H7, jest bardzo dobry.
Jeśli chcesz mieć problemy z obtarciami to szukaj "jak najtańszych".
Docenisz moje słowa szczególnie przy dłuższych biegach oraz jak się zrobi ciepło.
Jeśli chcesz mieć problemy z obtarciami to szukaj "jak najtańszych".
Docenisz moje słowa szczególnie przy dłuższych biegach oraz jak się zrobi ciepło.
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.