Tak, dziala zarówno z zegarka jak i ze słuchawek.mspr1 pisze:Czy są one kompatybilne z tym zegarkiem?? Działa przełączanie muzyki??
Czy Wam tez wariują wskazania tętna przy niskich temperaturach? Czy TomTomy tak mają ogólnie czy to tylko mój model?
Tak, dziala zarówno z zegarka jak i ze słuchawek.mspr1 pisze:Czy są one kompatybilne z tym zegarkiem?? Działa przełączanie muzyki??
ja aktualnie testuje polara m600mach82 pisze:Mam go od stycznia zeszłego roku i podczas zeszłej zimy wykresy tętna dużo mniej wariowały niż obecnie. Nie wiem co majstrowali w oprogramowaniu, ale dokładność pomiaru tętna przy niskiej temperaturze jest obecnie sporo gorsza.
Będę się rozglądał za czymś innym.
jednak zwracam honor tomtomowi, po testach Polara M600 okazuje sie, że podobnie gubi sygnał tętna a zatem to ogólnie kwestia technologii optycznej i tego, że kończyny są słabiej ukrwione podczas chłodu więc sygnał sie gubi i wariujemareko pisze:u mnie jak jest chłodniej i biegne swobodne wybieganie na niskim tętnie ok. 115-120 bpm to potrafi mi po parunastu minutach biegu wariować tak, że pokazuje 150-160bpm
z drugiej strony jak biegne na wysokiej intensywnosci ponad 160bpm to potrafi spaść do wartości 100-90bpm i to na 20-30 minut - ostatnio przetestowane na polmaratonie.
Generalnie to dyskwalifikuje ten zegarek jak dla mnie a bylo tak fajnie latem.