Dzieciaki nawet jak w kolcach biegają, to jakby miały powkręcane wkręty do wewnątrz, więc wystarczy zmienić miejsce stymulacji.Rolli pisze:w bucie, pod pieta, szpilkę włożyć i dac mlodym tak biegac. Murowane przedstopie...
POMOCY !!- Prośba o plan treningowy 5km.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
-
Rolli
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Niestety, dzisiejsze dzieciaki: wielkie gęby a ruchowo na poziomie 60-latkow. Niekiedy potrzebuje 6 miesiecy zeby wykonali prawidlowo wieloskok. Tragedia.yacool pisze:Dzieciaki nawet jak w kolcach biegają, to jakby miały powkręcane wkręty do wewnątrz, więc wystarczy zmienić miejsce stymulacji.Rolli pisze:w bucie, pod pieta, szpilkę włożyć i dac mlodym tak biegac. Murowane przedstopie...
Ale tak jast, jak mamusia wyciera pupcie do 21 lat.
-
BiegamWSzpilkach98
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jak i trener słaby to i skakać nie nauczyRolli pisze:Niestety, dzisiejsze dzieciaki: wielka geby i ruchowo na poziomie 60-latkow. Niekiedy potrzebuje 6 miesiecy zeby wykonali prawidlowo wieloskok. Tragedia.yacool pisze:Dzieciaki nawet jak w kolcach biegają, to jakby miały powkręcane wkręty do wewnątrz, więc wystarczy zmienić miejsce stymulacji.Rolli pisze:w bucie, pod pieta, szpilkę włożyć i dac mlodym tak biegac. Murowane przedstopie...
Mów do głupca mądrze a nazwie Cię idiotą..
- tarantula
- Stary Wyga

To przecież jak grają przez 3 klasy w 2 ognie z babą w spódnicy za kolana to nie ma się co dziwić że wszystko inwalidztwo. Ostatnio wziąłem swoje i cudze dzieciaki i uczyliśmy się wyskoku dosiężnego no i porażka. Nie ma szans żeby dziewczyny skoordynowały prawa noga lewa ręka na zmianę do góry. Najpierw mnie to bawiło ale teraz moje drugie dziecko w tej samej szkole robi to samo.Rolli pisze:Niestety, dzisiejsze dzieciaki: wielkie gęby a ruchowo na poziomie 60-latkow. Niekiedy potrzebuje 6 miesiecy zeby wykonali prawidlowo wieloskok. Tragedia.yacool pisze:Dzieciaki nawet jak w kolcach biegają, to jakby miały powkręcane wkręty do wewnątrz, więc wystarczy zmienić miejsce stymulacji.Rolli pisze:w bucie, pod pieta, szpilkę włożyć i dac mlodym tak biegac. Murowane przedstopie...
Czy 60 letnia baba w pluszowej spódnicy (której nie porzuca przed wejściem na salę gimnastyczną) musi/może uczyć dzieci koordyncji ruchowej, sprawności, czegokolwiek??? To jakaś porażka! Ostatnio przez cały wf podobno rzucały sobie woreczkiem z piaskiem siedząc na ziemi ...
5 km ~ 20'
10 km ~ 47.30' (ale pracuje nad 45'
)
-
Rolli
- Zaprawiony W Bojach

Oj tak... nawet jestem z tego bardzo dumny. Ale nie oczekuje ze to zrozumiesz.BiegamWSzpilkach98 pisze: Jak i trener słaby to i skakać nie nauczy, do tego jak się ma żółte papiery to nie dziwota że pracujesz z niepełnosprawnymi
.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Był gdzieś taki plan. Chyba Magda M, czy jakoś tak się nazywał.
Wystarczy przerobić imię.
Proszę bardzo: http://bieganie.pl/?cat=19&id=433&show=1
Ostatnio zmieniony 04 lis 2016, 22:09 przez yacool, łącznie zmieniany 1 raz.
-
BiegamWSzpilkach98
- Rozgrzewający Się

WojtekM pisze:a może by tak nowej Paulinie rozpisać jakiś plan dla elity? w szpitalu wifi nie mają, to nie będzie spamować???
Ohh doprawdy? Rozumiem że znasz to z autopsji?
-
Rolli
- Zaprawiony W Bojach

Nie zwalal bym wszystkiego na nauczycieli. To duzo winy ponosza mamusie, ktore walcza o to zeby dziecko wyroslo na kaleke.tarantula pisze: To przecież jak grają przez 3 klasy w 2 ognie z babą w spódnicy za kolana to nie ma się co dziwić że wszystko inwalidztwo. Ostatnio wziąłem swoje i cudze dzieciaki i uczyliśmy się wyskoku dosiężnego no i porażka. Nie ma szans żeby dziewczyny skoordynowały prawa noga lewa ręka na zmianę do góry. Najpierw mnie to bawiło ale teraz moje drugie dziecko w tej samej szkole robi to samo.
Czy 60 letnia baba w pluszowej spódnicy (której nie porzuca przed wejściem na salę gimnastyczną) musi/może uczyć dzieci koordyncji ruchowej, sprawności, czegokolwiek??? To jakaś porażka! Ostatnio przez cały wf podobno rzucały sobie woreczkiem z piaskiem siedząc na ziemi ...
Zobach BMI, zobacz wychowanie, zobacz chec do sportu... A pod szkole autem.
-
Rolli
- Zaprawiony W Bojach

Wojtek ma racje. Taki plan to nic dla poczatkujacego i biegajacego w szpilkach. Yacool, to droga na cmentarz!!!yacool pisze:Był gdzieś taki plan. Chyba Magda M, czy jakoś tak się nazywał.
-
BiegamWSzpilkach98
- Rozgrzewający Się

No wiecie co, myślałem że przynajmniej wiecie że w szpilkach się nie biegnie. Faktycznie niezłe wariaty z was..Rolli pisze:Wojtek ma racje. Taki plan to nic dla poczatkujacego i biegajacego w szpilkach. Yacool, to droga na cmentarz!!!yacool pisze:Był gdzieś taki plan. Chyba Magda M, czy jakoś tak się nazywał.
- tarantula
- Stary Wyga

Nie wydaje się Wam że godziny postów nie zgadzają się z realnym czasem? Przed chwilą napisałem posta i zniknął po wysłaniu. Coś nie tak się tu dzieje
U mnie jest teraz 22.25 a zobaczmy z jaką godziną wskoczy post
U mnie jest teraz 22.25 a zobaczmy z jaką godziną wskoczy post
5 km ~ 20'
)
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach

Moze masz tarantulo zle czas na forum ustawiony.
Stwierdzam, ze stara Paulina byla fajniejsza. Przynajmniej mozna z nia podyskutowac bylo i nawet przeszukiwala forum w celu znalezienia sposobu jak dogadac dyskutantowi... szkoda ze sie usunela. Tesknie za nia
Stwierdzam, ze stara Paulina byla fajniejsza. Przynajmniej mozna z nia podyskutowac bylo i nawet przeszukiwala forum w celu znalezienia sposobu jak dogadac dyskutantowi... szkoda ze sie usunela. Tesknie za nia
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach

Kurde, kupilem dzis zonie nowy telefon... i jest fajniejszy od mojego... To jest niesprawiedliwe