Kate, dopiero teraz zauwazylem, ze ty masz wiecej postow jak ja!!!katekate pisze:emocje sięgają zenitu
Musze sie troche wiecej postarac... na tak, ale biegac tez trzeba... no i jeszcze dom... i praca... i rodzina...

Kate, dopiero teraz zauwazylem, ze ty masz wiecej postow jak ja!!!katekate pisze:emocje sięgają zenitu

no wiesz, jestem szanującą się, poczciwą blogerką, zrobię wszystko dla sławyRolli pisze:Kate, dopiero teraz zauwazylem, ze ty masz wiecej postow jak ja!!!katekate pisze:emocje sięgają zenitu![]()
Musze sie troche wiecej postarac... na tak, ale biegac tez trzeba... no i jeszcze dom... i praca... i rodzina...

BiegamWSzpilkach98 pisze:jestem poczciwym
poczciwy
1. życzliwy wobec otoczenia lub wyrażający taką postawę;
2. wzbudzający życzliwe uczucia

No widzisz... funkcjonuje zawsze. Ze niekiedy po pierwszym poscie wiadomo z kim sie ma do czynienia... zadziwiajaco proste.BiegamWSzpilkach98 pisze: Nie, nie posłuchaj mnie, nie mam pojęcia kim jesteś i co osiągnąłeś myślę że bardzo wiele i że w połowie nie zrobię takich wyników, ty również mnie nie znasz ale wydaje ci się że wiesz już o mnie wszystko. I jeżeli mam otrzymywać nawet i dobre porady od takiego za przeproszeniem chama jak ty, to dzięki bardzo jestem przekonany że znajde forum na którym mi pomogą równie dobrze. Bez urazy.
Prosiłbym o zamknięcie tego tematu bo nie ma potrzeby żeby to ciągnąć.

Podstepne to bylo... podstepnekatekate pisze:te szpilki was zmyliły?

Faktycznie... Od jutra zabraknie szpilek w Poznaniu.katekate pisze:Rolli nie podpuszczaj yacoola

Tak, masz rację co do tej kontuzji, czytałem dość o ITBS, robię od paru miesięcy ćwiczenia wzmacniające, rozciągające. Tak trenowałem ze względu na to że zupełnie nic nie czuje biegnąc mniejsze dystanse, widać że znów będę musiał przerwę i zwrócić sie do lekarza. Wielkie dziękib@rto pisze:Myślisz mistrzu, że w treningu do 5 km nigdy nie przekroczysz dystansu 5 km? Pierwsza sprawa - wylecz kolano, bo i tak się rozleci jak zaczniesz trenować z niewyleczoną kontuzją. Jakoś mi to śmierdzi ITBS, skoro zaczyna boleć dopiero po jakimś czasie.