Bieg Nipodległości w Warszawie
-
- Zaprawiony W Bojach
Kochani,
Poszukujemy z Ziutem, chętnych, znajomych kibiców do
rozadawania ulotek z kopią wiadomej petycji dla Pana
Prezydenta, na starcie i na mecie biegu. Niebędzie tego dużo.
Jacek
Poszukujemy z Ziutem, chętnych, znajomych kibiców do
rozadawania ulotek z kopią wiadomej petycji dla Pana
Prezydenta, na starcie i na mecie biegu. Niebędzie tego dużo.
Jacek
[i]biegać każdy może, trochę lepiej
lub trochę gorzej, ale nie oto chodzi ...[/i]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jak powiedziano mi dziś pod ww. tel. - również 10-go (sobota) mają być zapisy, w godz. 10-14 pod ww. adresem. Jeśli dla kogoś nie jest to dużą fatygą, radzą skorzystać, bo w niedziele, w kawiarence, może być bardzo tłoczno i pierwszeństwo powinni mieć zamiejscowi.Quote: from Ziut on 12:48 pm on Nov. 7, 2001
Jest tak. Organizator prosi, aby warszawiacy zgłaszali sie 8 i 9 listopada na ul. Rozbrat 26 do WOSiR (tel. 628-94-81 w.13) w godz. 16-18.
Czyli swoje kółka mógłbym zostawić w domu. Po ostatnim półmaratonie, kiedy znów nie podstawiono obiecanego autokaru i większość została wystawiona do wiatru, uczynię to z pewnym oporem, tym bardziej, że zapowiadają poniżej 10 st C. Mając swój wehikuł, wziąłbym po biegu Agnieszkę na ramę, Joy do plecaka (jest taka drobniutka ), na bagażnik Przemka i... tak bym ulżył matce ojczyźnie. No! ale! ale! to poważne święto! nie przystoi... robić za małolepszychPaweł:
ubranie zostawiasz w szatni na kólkach, która dojedzie na metę. Co roku też ta ruchoa szatnia jedzie potem z Wilanowa do Centrum z zainteresowanymi przejazdem zawodnikami.
Janusz
- ania
- Zaprawiony W Bojach
Czy na starcie tez chcecie rozdawac? Przed biegiem beda skoncentrowani na czym innym i moga sie po prostu pozbyc ulotek. Moze na mecie tylko?
Nie podjelam decyzji o starcie. Moze wezme rower. Jesli nie pobiegne, chetnie zostane dystrybutorem. A w ogole to uamwiamy sie jakos przed biegiem?
Nie podjelam decyzji o starcie. Moze wezme rower. Jesli nie pobiegne, chetnie zostane dystrybutorem. A w ogole to uamwiamy sie jakos przed biegiem?
-
- Zaprawiony W Bojach
Skwer koło pomnika Mickiewicza jest wolny i wydaje się niezłym miejscem na wspólną rozgrzewkę.Quote: from ania on 1:50 pm on Nov. 8, 2001
A w ogole to uamwiamy sie jakos przed biegiem?
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Planuję bieg z moją Magdą - 10km to dla niej około 1:20. Jeśli, Aniu, będziesz biec w podobnym tempie to zapraszamy do kompanii (innych też oczywiście). Postaramy się być w powyższym miejscu (pomnik).
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]
- ania
- Zaprawiony W Bojach
Bardzo dziekuje za zaproszenie. Nie wiem tylko, czy nie umowilam sie juz z Panem Ryszardem. ..
He, he, strasznie smieszna ta nasza rozmowa.
Adam, jeszcze raz dziekuje i chetnie sie do Was przylacze o ile nie przylacze sie do Ryszarda.
Kurcze, jest coraz gorzej ... To ja juz nic nie pisze.
He, he, strasznie smieszna ta nasza rozmowa.
Adam, jeszcze raz dziekuje i chetnie sie do Was przylacze o ile nie przylacze sie do Ryszarda.
Kurcze, jest coraz gorzej ... To ja juz nic nie pisze.
-
- Zaprawiony W Bojach
Taki jest plan, będę też na mecie.Quote: from ania on 5:02 pm on Nov. 8, 2001
Pan Ryszard namowil mnie, zebym pobiegla. Rozumiem, ze okolo 10 ulotki rozdawane beda ludziom zapisujacym sie, tak? Czy mam przyjsc o 10?
(Po biegu to chyba nie ma co na mnie liczyc, bo bede biegla bardzo wolno).
Jacek
[i]biegać każdy może, trochę lepiej
-
- Zaprawiony W Bojach
Gdybyście mieli wybrać jakąś wiadomość, którą odbyliśmy na Forum, to co byście zaproponowali. Utkwiło Wam w pamięci coś zgrabnego, trochę śmiesznego i sympatycznego, co mogłoby być pewną wizytówką forum?
-
- Zaprawiony W Bojach
Chodzi Ci o post, który mógłby służyć reklamie strony? to dobry pomysł. Rozdawać podczas imprez ulotkę zawierającą ciekawy post z uwagą "takie i inne ciekawe rozmowy spotkasz na forum Bieganie.pl - jednej z najciekawszych stron internetowych dla biegaczy."
Moje typy:
1. Historia Rainmana
2. Wyciąg ze spotkania naszej grupy z trenerem
kto da więcej?
Moje typy:
1. Historia Rainmana
2. Wyciąg ze spotkania naszej grupy z trenerem
kto da więcej?
ENTRE.PL Team