intensywność treningu

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
paulina1818
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 45min
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

nie ma co pisać parę dni deszczu i przypominają się chore zatoki co prawda niedawno brałam na to antybiotyk ale jak widać nic to nie dało lekarz znowu przepisał antybiotyk i tak w kółko. a z zapaleniem zatok i ucha i bóg wie jeszcze z czym to nie mam zamiaru biegać. zawsze tak jest słabe zdrowie i tyle
PKO
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

paulina1818 pisze:nie ma co pisać parę dni deszczu i przypominają się chore zatoki co prawda niedawno brałam na to antybiotyk ale jak widać nic to nie dało lekarz znowu przepisał antybiotyk i tak w kółko. a z zapaleniem zatok i ucha i bóg wie jeszcze z czym to nie mam zamiaru biegać. zawsze tak jest słabe zdrowie i tyle
Musze powiedziec, ze ja to mam szczescie... i ide w deszcz i mroz biegac i przez to od 20 lat nie bylem na zwolnieniu.
marek84
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38
Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Rolli pisze:
paulina1818 pisze:nie ma co pisać parę dni deszczu i przypominają się chore zatoki co prawda niedawno brałam na to antybiotyk ale jak widać nic to nie dało lekarz znowu przepisał antybiotyk i tak w kółko. a z zapaleniem zatok i ucha i bóg wie jeszcze z czym to nie mam zamiaru biegać. zawsze tak jest słabe zdrowie i tyle
Musze powiedziec, ze ja to mam szczescie... i ide w deszcz i mroz biegac i przez to od 20 lat nie bylem na zwolnieniu.
Ja biegam od 2,5 roku, ale w tym roku biegałem w -20 (w styczniu) oraz +35, maraton w ponad 30 w cieniu (asfalt 52), biegałem w deszczu, burzy na wietrze - w warunkach wszelakich. Ani jednego dnia nie byłem na zwolnieniu, lekarza na oczy nie widziałem. Przeziębianie natomiast łapie mnie jak klima w pracy zaczyna chodzić przez pół dnia i dłużej...
biegam ultra i w górach :)
Tomeck
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dupa nie lekarz. Steryd do psikania do nosa i po jakimś czasie będzie dobrze. Trzeba wietrzyć zatoki to się tam beztlenowe nie namnoza.
krzys1001
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:37:35
Życiówka w maratonie: 02:58:32

Nieprzeczytany post

Od jakiegoś czasu zauważyłem, że na naszym forum szerzy się "cwaniactwo" skierowane do nowych użytkowników. Rozumiem, że niektórzy zadają źle pytanie lub w nieodpowiednim dziale ale to nie znaczy, że od razu trzeba kogoś zjechać. Często odpowiadamy sensownie a nowy użytkownik i tak upiera się przy swoim, to według mnie też nie jest powód do tego aby drwić z tej osoby bo niektórzy jak zaczynali przygodę z bieganie sami musieli nabrać pokory żeby zrozumieć o co chodzi... Albo jakieś zniechęcanie nowicjuszy do biegania tym, że nie każdy musi biegać... Lepiej chyba kogoś namówić, wytłumaczyć jak ma to robić niż zniechęcać. Czasami jest to trudne ale da się. A jak nie mamy nic w temacie do powiedzenia to lepiej się nie odzywać....
Poczytajcie sobie wpisy np Mihumora, facet zawsze fajnie, sensownie na temat, czasami nawet w przypadku nowicjusza którego wszyscy wcześniej zjechali...
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

Krzysiu, co innego użytkownik nowy, który chce skorzystać z wiedzy dostępnej na forum a co innego troll :tonieja:
ja nie wierzę, że paulinka biega :bum: no nikt mnie nie przekona
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
Sikor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:35
Życiówka w maratonie: 3:13:29
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jezeli ktos po kilku cietych tekstach nieznanych sobie zupelnie osob odpuszcza bieganie w ogole,
to moze co najwyzej im podziekowac, bo i tak nic by z tego nie bylo :ble: :hejhej:
paulina1818
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

bzdura za bzdurą i nic więcej
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

To zupelnie nie wiem po co tu siedzisz. Moze idz pobiegaj? :hej:
paulina1818
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

puki co mogę tu siedzieć a jak nie to mnie wywal proszębardzo
Yahoo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:30
Życiówka w maratonie: 3:44:25

Nieprzeczytany post

Przebuduj swoj organizm aby nie chorowac, poczytaj skad biora sie wszystkie choroby i jak ich unikac.

Wysłane z mojego SM-G360F .
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
paulina1818
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

katekate pisze:Krzysiu, co innego użytkownik nowy, który chce skorzystać z wiedzy dostępnej na forum a co innego troll :tonieja:
ja nie wierzę, że paulinka biega :bum: no nikt mnie nie przekona

możesz mi powiedzieć, na jakiej podstawie twierdzisz że nie biegam .czy może uważasz że możesz gadać co chcesz bo i tak nikt cię nie bierze poważnie?
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

no tak właśnie myslę :tonieja:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
paulina1818
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

jak ci nie szkoda czasu to sobie gadaj
paulina1818
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Przebuduj swoj organizm aby nie chorowac, poczytaj skad biora sie wszystkie choroby i jak ich unikac.

na ten temat jest wiele teorii nie wiem którą masz na myśli?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ